Профил

Princeps Advertising
Адрес:
София, Манaстирки Ливади, ул. Лъвски Рид 10,бл.6, ет 3
Телефони:
0888 50 25 25 - Елина Иванова / Управител

0888 773 519 - Бойко Първанов / Маркетинг мениджър

0878 78 78 47 - офис
Сайт:
http://www.princeps.bg
Лице за контакт:
Елина Иванова
Принцепс Адвъртайзинг е агенция за пълно комуникационно обслужване, създадена през 1990.

Агенцията предлата широка гама от услуги като създаване на телевизионна, радио, принт, интернет, външна и нестандартна реклама, изготвяне на стратегии, медия планиране, пр консултации, проучвания, организиране на специални събития, прес мониторинг, уеб услуги, създаване на корпоративна идентичност, брандиране и други.

Мисията на Принцепс е да предлага тези услуги, пригодени за българския пазар, с най-висока степен на професионализъм, интегритет и качество. Екипът на Принцепс вярва, че всеки клиент трябва да бъде възприеман като най-важният, като част от неговото сплотено семейство и поема грижата всяка поръчка да бъде изпълнена с много внимание и уникален подход.

Новини от Профил

RSS виж всички

ПРЕДСТОЯЩ ТУРНИР MAXFIGHT 29 И ПЛАНОВЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ММА У НАС ПРЕЗ 2013

От името на промоутърска компания MAXFIGHT И БЪЛГАРСКА ММА ФЕДЕРАЦИЯ имаме удоволствието да Ви поканим на официална пресконференция НА 19.11.2012 (понеделник) от 11:00

Деян Топалски – новата звезда в ММА

След временното оттегляне на Благой Иванов – Багата от спорта ММА и след заминаването на Любо Симеонов, за да се съзтезава в чужбина, на фокус е изложен ММА боецът Деян Топалски.

Bigger’s Better отново в България!

На 19.10.2012 в Гранд хотел Варна ще се проведе поредната гала вечер от веригата Bigger’s Better. На ринга ще се изправят както български, така и чуждестранни бойци, за да покажат хъса си за победа.

Атанас Джамбазов подписа с Bellator

По-рано днес главният треньор на "Warrior" Поморие – Теодор Карастоянов, съобщи новината, че неговият възпитаник Атанас Джамбазов официално подписа договора с една от най-големите промоутърски MMA организации - Bellator.

Истината за ММА у нас

Интервю на Елина Иванова /ПР агенция Принцепс/ с Йордан Петков /изп.директор на MAXFIGHT, с президент Любен Джубрилов/