Профил

Агенция за PR & HR "Ла мезон"
Адрес:
гр. Русе
Телефони:
0876400098
Сайт:
http://pr-lamezon.com
Лице за контакт:
Росица Великова
Агенция за връзки с обществеността, реклама и човешки ресурси "Ла мезон" консултира фирми, лица, организации и институции на територията на регионите Русе и Плевен.

Помагаме на нашите клиенти да намерят ефективните канали за комуникация с аудиторията, към които е насочена дейността им. Агенцията обучава мениджърите и служителите, които са лицата на фирмите и организациите, да общуват с медиите. Консултираме ги и за това как да комуникират със собствения си персонал.

Подкрепяме и насърчаваме фирмите и организациите в усилията им да открият своята идентичност, да съставят и реализират комуникационни решения, така че да получат и поддържат общественото доверие.

Новини от Профил

RSS виж всички

Макроикономистът проф. Димитър М. Иванов: „България се нуждае от критични решения и правителство от експерти"

Макроикономистът проф. Димитър М. Иванов оценява като козметични мерките от социалния пакет, взети от служебното правителство.

Дарителски кръг „За Русе” ще финансира четири проекта

Фондация „Обществен фонд - Русе” проведе първото в града благотворително събитие Дарителски кръг ”За Русе”. В резултат на това бяха събрани общо над 13 хиляди лева.

„Нонилион” открива център по Майкрософт компетенци в Букурещ

„Нонилион” ще отвори своя първи Център по Майкрoсофт компетенции през тази година. Той ще е разположен в румънската столица Букурещ.

Хера адвертайзинг” ще представи свой продукт на изложбата COPI’S

Русенската компания „Хера адвертайзинг” ще представи своя епоксидна смола за обемни стикери на първата специализирана изложба за печатни и рекламни комуникации COPI’S.

Боксов клуб „Русе” е с купа „България” при жените

Боксов клуб „Русе” взе купа „България” на приключилото днес по обяд републиканско състезание за жени.