Профил

ROI Communication
Адрес:
София 1407, ул. "Кораб планина" 27А
Телефони:
+359 (2) 961 59 71
Сайт:
http://www.roibg.com
Лице за контакт:
Десислава Бошнакова
Ние сме бутикова ПР агенция, чийто основен капитал са хората и техните идеи. Известни сме на пазара като издатели на най-добрите ПР книги.

Новини от Профил

RSS виж всички

Третото издание на състезанието FIRST LEGO League в България

За трета поредна година на 23 ноември в Интер Експо Център в София ще ще се проведе регионален кръг от международното състезание за ученици FIRST LEGO League (FLL).

„Сънища”-та вече няма да са това, което бяха!

Сънуваме ли „Сънища”? Когато заспим, изчезва ли всичко? Не, всеки сън е един нов свят! А „Сънища”-та могат да освободят въображението и да доведат до изживявания, които да се смесят с реалността.

ХаХаХа срещу ХаХаХа в Импро #100

За да отбележат подобаващо 100-то си представление, създателите на единствената професионална група за импровизационен театър у нас ще се изправят в епична битка срещу най-голямата си конкуренция – самите себе си.

Над 3000 души посетиха второто издание на форума за българско вино DiVino.Taste

За втора година Divino.Taste събра близо 40 производители, които в продължение на два дни (17 и 18 ноември 2012 г.) представяха българско вино в залите на Централния военен клуб в София.

Най-добрите сайтове за 2012 са известни!

С официална церемония, по случай награждаването на победителите в БГ Сайт 2012, приключи тазгодишното тринадесето издание на конкурса за дигитални решения.