Профил

Mondi UFP

Новини от Профил

RSS виж всички

Монди пуска DNS® performance на пазара на професионален дигитален печат

DNS® performance е най-новата хартия на Монди за професионални печатари, специализирани в транзакционния печат, печат на комуникационни материали и печат при поискване.

Mонди пуска DNS® high-speed inkjet на пазара на професионален дигитален печат

DNS® high-speed inkjet е разработена за нуждите на разрастващия се пазар на високоскоростен inkjet печат. Високоскоростният inkjet печат се появява като приложима алтернатива на офсетовия печат, за приложения като транзакционен печат и транспромо.

Монди представя нови дигитални продукти на изложението Hunkeler Innovation Days 2011, 14-17 февруари в Люцерн, Швейцария

Фокусираната в бъдещето ориентация на Монди към растящия пазар на дигиталния печат продължава и през 2011 година, с нови допълнения към нейното порфолио от хартии за дигитален печат.

Монди пуска на пазара своя нов бранд за дигитален печат DNS®: Digital Needs Specialists (Дигиталният печат има нужда от специалисти)

Монди разширява своето портфолио от хартии за дигитален печат с включването на DNS®, новият бранд, който предлага на професионалните печатари цялостно решение за многобройни приложения на всички видове машини за дигитален печат.