Профил

СТЕНИК ГРУП ООД
Адрес:
бул. Гоце Делчев 50, офис 1
Телефони:
02 859 33 12
0896 597 737
E-mail:
office@stenik.bg
Сайт:
http://www.stenikgroup.com
Лице за контакт:
Стефан Чорбанов
СТЕНИК е уеб дизайн компания, специализирана в създаването, поддръжката и SEO оптимизацията на корпоративни уеб сайтове и разработката на индивидуализирани онлайн магазини.

За 7 годишната си история компанията е създала успешно сътрудничество с над 350 клиента – основно от България и Германия.

Наред с индивидуалните уеб решения, СТЕНИК предлага на своите клиенти да се възползват и от уникалните уеб продукти StenikCMS, EstateCMS, E-Stenik, StenikFT и StenikNL. Всеки един от тях е създаден, за да помага на вашия онлайн бизнес и представлява гъвкава и изключително успешна комбинация от функционалност, стабилност и цена.

Новини от Профил

RSS виж всички

Безплатни PR съобщения в Kakvoenovoto.com! Идеалното място за SEO и маркетинг специалисти

Какво е новото? е уеб сайт за новини и PR съобщения от бизнеса и свободното време. Характерът на статиите в него не се покрива с този на масовите, новинарски портали, а всички публикации са свързани с нещо ново и значимо за даден бизнес.

Стефан Чорбанов ще бъде лектор на семинара Оnline Biz’11, организиран от сп. .NET и БАЕТ

На 28 януари 2011 в хотел Метрополитън ще се проведе семинарът Online Biz’11, организиран от Списание .NET и БАЕТ.

СТЕНИК стартира стажантска програма за млади уеб таланти през 2011

Като компания, която подкрепя развитието на младите хора и насърчава изграждането им като професионалисти, ние от СТЕНИК стартираме инициативата Web стажанти. Целта е да се даде възможност за старт в изграждането на кариера и път към усъвършенстване на знанията и уменията в уеб сферата.

91 Немска езикова гимназия с нов уеб сайт по случай своята 50 годишнина

Една от най-елитните гимназии в София – 91 НЕГ ще отбележи своята 50 годишнина през пролетта на 2011 г. По повод празника, уеб дизайн компанията СТЕНИК ще подари нов официален уеб сайт на гимназията.

Безплатен видео наръчник за фирми планиращи нов уеб сайт

СТЕНИК ГРУП представя поредица от пет видео клипа с безплатни уроци, засягащи стъпките и тактиките при стартирането и изработката на един фирмен уеб сайт.