Профил

"СТАНГА" АД
Адрес:
бул. "Черни връх" №43
Телефони:
+359 819 60 60
Факс:
+359 819 60 70
Сайт:
http://www.stanga.net

Новини от Профил

RSS виж всички

„СТАНГА” отличи победителите в студентското си състезание за отзивчив уеб дизайн

Антон Малинов, Димитър Димитров и Златомир Илиев от ТУ-София и Радослав Мазганов от НБУ са победителите в състезанието на „СТАНГА”, което се проведе като част от BEST Инженерна седмица 2013 в Технически университет-София.

Отвори врати развоен център на StangaOne1 в Сърбия

С празничен коктейл отвори врати новият развоен център на софтуерната компания „СТАНГА” АД в гр. Ниш, Сърбия. Балканите ще продължат да заемат централно място в стратегията за развитие на компанията.

„СТАНГА” АД изгражда развоен център в Сърбия

Софтуерната компания „СТАНГА” АД, която предлага услугите си под марката StangaOne1, подготвя откриването на регионален център в Сърбия. Александър Милинчич ще оглави локалния екип на компанията като регионален мениджър за гр. Ниш.

Мика Лис е новият главен оперативен директор на „СТАНГА” АД

Международната компания „СТАНГА” АД, която предлага софтуерни и телекомуникационни услуги с марката StangaOne1, назначи Мика Лис за свой главен оперативен директор. Бившият вицепрезидент на Tescom ще надгражда позициите на компанията в САЩ.

„СТАНГА” АД отчете над 130% ръст на годишните си приходи от продажби

За изминалата година софтуерната компания „СТАНГА” АД, която предлага софтуерни и телекомуникационни услуги с марката StangaOne1, е реализирала приходи от продажби в размер над 15 млн. лв.