Профил

iZone.bg
Адрес:
София
Телефони:
02/ 91 555 70
0887 100000
Факс:
02/ 91 555 71
E-mail:
marketing@iZone.bg
Сайт:
http://iZone.bg
Лице за контакт:
Моника Атанасова-Ганчева
iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.

Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

Новини от Профил

RSS виж всички

iZone.bg предлага нова услуга - инидивидуална поръчка на мобилни компютри

София, България, 14 юни 2011 г. iZone.bg, специализираният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, предлага нова услуга - индивидуална поръчка на мобилни компютри.

iZone.bg представя новия си блог

Днес iZone.bg, актуалният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, представя новия си блог.

iZone.bg раздаде награди на печелившите в играта iZone Happy Hour

София, България, 30 юни 2010 г. Актуалният онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, iZone.bg, награди спечелилите в играта iZone Happy Hour.