Профил

Intelday Solutions
Адрес:
ул. "Цар Симеон" 57
Телефони:
Tel.: (02) 981 4625
Факс:
Fax: (02) 981 5684
Сайт:
http://www.intelday.com
Лице за контакт:
Слав Соколов
Интелдей Солушънс е българска компания за връзки с обществеността и реклама, създадена през 2001 г. Специализирана е в корпоративен, международен, здравен и социален PR, връзки с институциите, управление на корпоративната история. Компанията предлага услуги в областта на публичните комуникации, стратегическо планиране, управление на риска, лобиране, връзки с медиите, медиен мониторинг, медия планиране и купуване.

Интелдей е гъвкава агенция - с 12 щатни служители и с партньорска мрежа от консултанти в различни области, които ползва при необходимост.
Компанията поддържа добри взаимоотношения и връзки в различни сектори от българската корпоративна, фармацевтични и политически среди. Освен това, тя поддържа добра мрежа от консултанти по право, управление, журналистика, политически въпроси, финанси, технологии и здравеопазване. Всички мениджъри на фирмата владеят английски език и ползват свободно новите технологии.

Фирмата е пълноправен член на Асоциацията на рекламните агенции в България, Българската асоциация на PR агенциите и асоцииран член на Българската уеб асоциация. Фирмата е сред инициаторите за приемането на единен Етичен кодекс на PR специалистите в България.

Новини от Профил

RSS виж всички

Лидерът в предлагането на енергийни услуги в Югоизточна Европа GGE вече е Резалта

Югоизточна Европа е с до 5 пъти по-големи разходи на енергия в сравнение с най-развитите страни в ЕС

Приложението Match Prediction грабна голямата награда в Sports Hackathons Bulgaria

Ваня Колева, заместник-министър на младежта и спорта, участва в журито на първото състезание за спортни иновации

Хакатоните стимулират предприемачеството

7 март 2018 г., София: Хакатоните стимулират предприемачеството чрез възможността за представяне на иновативни идеи пред по-широка експертна аудитория и получаване на конструктивна обратна връзка, с която да се надгради идеята. Това сподели д-р Милена Крумова, организатор на първия в България спортен хакатон, в интервю за Bloomberg TV.

A DATA PRO е сред финалистите на WEALTHBRIEFING EUROPEAN AWARDS 2018

Компанията се изправя срещу пет от глобалните лидери в сектора в категория „Иновативно клиентско решение“

За първи път в България: състезание за технологии в спорта – Sports Hackathons Bulgaria

Задачите са от робот-коментатор на състезания до аксесоари за скорост в реално време