Профил

Intelday Solutions
Адрес:
ул. "Цар Симеон" 57
Телефони:
Tel.: (02) 981 4625
Факс:
Fax: (02) 981 5684
Сайт:
http://www.intelday.com
Лице за контакт:
Слав Соколов
Интелдей Солушънс е българска компания за връзки с обществеността и реклама, създадена през 2001 г. Специализирана е в корпоративен, международен, здравен и социален PR, връзки с институциите, управление на корпоративната история. Компанията предлага услуги в областта на публичните комуникации, стратегическо планиране, управление на риска, лобиране, връзки с медиите, медиен мониторинг, медия планиране и купуване.

Интелдей е гъвкава агенция - с 12 щатни служители и с партньорска мрежа от консултанти в различни области, които ползва при необходимост.
Компанията поддържа добри взаимоотношения и връзки в различни сектори от българската корпоративна, фармацевтични и политически среди. Освен това, тя поддържа добра мрежа от консултанти по право, управление, журналистика, политически въпроси, финанси, технологии и здравеопазване. Всички мениджъри на фирмата владеят английски език и ползват свободно новите технологии.

Фирмата е пълноправен член на Асоциацията на рекламните агенции в България, Българската асоциация на PR агенциите и асоцииран член на Българската уеб асоциация. Фирмата е сред инициаторите за приемането на единен Етичен кодекс на PR специалистите в България.

Новини от Профил

RSS виж всички

Четвърта акция за кръводаряване организират фондация „Ориент България“, Националният център за кръводаряване и Асоциация „Свободна Сирия“

Фондация „Ориент България", Националният център за кръводаряване в София и Асоциация „Свободна Сирия“ организират кампания за кръводаряване в Сирийски клуб, бул. Витоша № 146 Б на 16 януари от 09.00 до 13.00 ч.

HR професионалист на 2017 е Ивелина Василева от HeleCloud

Старшият специалист „Човешки ресурси“ на HeleCloud Ивелина Василева бе отличена с престижната награда „HR професионалист на годината“ по време на официалната церемония „Годишни HR награди 2017“ вчера вечерта.

64 деца от бежанския лагер в квартал „Враждебна“ получиха подаръци от фондация „Ориент България“

Хуманитарната организация приключва годината с дарения за над 43 000 лева, десетки административни и медицински консултации, лекарства и дрехи

HeleCloud сред най-добрите облачни компании в света

HeleCloud е сред финалистите в тазгодишното издание на Cloud Awards Program в категориите „Най-добра облачна инфраструктура“ и „Най-обещаваща стартъп компания“.

Amazon Web Services Educate, HeleCloud и Софийският университет стартират първия в България проект, насочен към образованието в облака

София, 14.11.2017: Amazon Web Services Educate стартира първия си проект за образование в облака в партньорство с HeleCloud и Факултета по математика и информатика, Софийски университет. България става част от 47-те страни в световен мащаб, които подкрепят и усъвършенстват образованието в облака в университетите и училищата. Пилотният проект беше представен на официална пресконференция днес във ФМИ.