Профил

Алма PR и маркетинг
Адрес:
Русе, ул. "Църковна независимост" 18, ет. 2, офис 10
Телефони:
0899931497
Сайт:
http://www.almapr.com
Лице за контакт:
Александрина Колева
предлагаме Алтернативи,
разполагаме с Любопитство
и Мислим Амбициозно!

Aгенция за маркетинг и PR с интересни и практични идеи:
Връзки с обществеността, организиране на събития - промоции, пресконференции, обучения, откриване, семинари; Маркетинг и реклама; вътрешнокорпоративни комуникации; консултации по проекти; създаване на лого и уеб сайт; фирмена идентичност; писане на рекламни и авторски текстове; Business-to-business (b2b)

Алма PR и маркетинг - агенцията с душа!

Новини от Профил

RSS виж всички

Мото Фест Шумен 2010 – Ендуро от европейска класа и ексклузивен мото спектакъл

От 22 до 24 октомври, за поредна година град Шумен ще домакинства на финалния кръг от Републиканския Шампионат по Едуро (РШЕ), но този път състезанието ще бъде също така и кръг от Източноевропейския Шампионат (ИЕШ).

Попитайте ни и ние ще ви кажем колко „умна” може да стане вашата къща!

Фирма „Електро Груп” ЕООД стана представител и дистрибутор на продуктите и услугите, предлагани от „Нет.Хоум Електроникс” ООД.

Пикадили стъпва в Русе

Водещата търговска верига Пикадили стъпва в Русе, където през месец ноември ще открие супермаркет в Мега Мол Русе. Това ще бъде 29-тият обект на веригата, който ще разкрие над 70 работни места в крайдунавския град.

С кръг от Ендуро шампионата "Несебър Мото" върнаха трасето в Порой в календара на БФМ

Пети кръг от Републиканския шампионат по Ендуро се проведе този уикенд в Порой. Легендарният полигон в село Порой се оживи, след като цели 6 години трасето пустееше, а над 7 000 човека станаха свидетели на спираща дъха надпревара.

„Несебър Гранд При” ще събере Ендуро феновете в село Порой

На 25 и 26 септември известното трасе за мотокрос в село Порой ще се превърне в арена на петия кръг от Републиканския шампионат по Ендуро - „Несебърмото Гранд При”.