Профил

Виа Експо
Адрес:
Ул. Победа 22, Пловдив 4003
Телефони:
032/966813, 960011
Факс:
032/966813, 960011
Сайт:
http://www.viaexpo.com
Лице за контакт:
Майя Кръстева
Основната дейност на Виа Експо е свързана с подготовка и организация на специализирани международни изложения и конференции. Натрупаният 20 годишен ценен опит ни позволява успешно да реализираме и налагаме нови идеи за събития в сфери, важни за развитието на Югоизточна Европа. Работим основно в браншовете: енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници; управление на отпадъци, рециклиране, екология; био- и екопродукти; подаръци и декорации; опаковки и машини; храни, напитки и оборудване.

Фирмата е първата в страната ни, която още през 1994 г. започва да извършва компютърна регистрация и статистика на посетителите.

В ерата на дигиталните технологии събитията си остават едни от най-ефективните маркетингови средства за директна комуникация. Нашата основна цел е да съдействаме за разширяването бизнеса на клиентите и партньорите ни, които имат възможност да представят своите продукти и услуги на точното място, пред точната аудитория. Тясното ни сътрудничество с редица престижни медии, браншови асоциации и организации от цяла Европа, Америка, Азия и България допринася за отличната промоция на изявите ни.

Виа Експо оказва съдействие на български фирми, които имат интереси към участие в изложби в чужбина.

Като допълнителни услуги предлагаме:

организиране на matchmaking (предварително уговорени бизнес срещи)
изграждане и обзавеждане на щандове
мебели под наем
разнообразни форми на реклама

Новини от Профил

RSS виж всички

Алтернативно гориво от завода за механично-биологично третиране на отпадъците в София

AMANDUS KAHL е един от традиционните участници в изложенията за ЕЕ и ВЕИ и Save the Planet в София.

От 22 до 24 ноември в НДК София ще се проведе специализираното събитие CleanExBg’16

От 22 до 24 ноември в НДК София ще се проведе специализираното събитие CleanExBg’16, посветено на сектора почистване и хигиена и във формат изложение и паралелен семинар.

Международно изложение „Почистване и хигиена“ - машини, препарати, аксесоари, услуги

ПОСЕТЕТЕ от 22-24 ноември НДК в София CleanExBg, за да намерите решение за ефективно и екологично почистване на вашите предприятие, офис, дом.

Преференциални условия за форума Интелигентни градове, организиран от Виа Експо

Вече са определени новите дати на форума Smart Cities: 7-9 март 2017, София. Събитието за пореден път ще представи решения за интелигентни градове.

Ранна регистрация за изложението Управление на отпадъците и рециклиране, организирано от Виа Експо

Новите дати на Save the Planet 2017 са 7 – 9 март 2017, София. Единственото събитие у нас във формат "изложение-конференция" в областта на управлението на отпадъците представя нови технологии и е платформа за полезни контакти и споделяне на практики.