Профил

active GROUP
Адрес:
бул. Я.Сакъзов 19, ет.3, София 1504
Телефони:
02/ 846 73 82, 846 73 65, 846 73 78, 846 73 87
Факс:
02/ 846 73 82
Сайт:
http://www.activegroup.bg
Aгенция за пълно комуникационно обслужване специализирана в реклама, PR и интегрирани кампании. Основана е през 1999 г. В 4-те отдела (рекламен, връзки с обществеността, криейтив и мониторинг) работят близо 40 специалисти. В портфолиото на active GROUP са клиентите VIVACOM, ITT, Generali България, Винпром "Пещера", Betfair, !no frame media. Агенцията е работила и по проекти на KBC Group, Unilever, Булгартабак, Astra Zeneka, Министерство на образованието и науката, Министерство на финансите, Actavis, Profi Credit, Овъргаз, Консорциум „Магистрала Тракия" и др.

Новини от Профил

RSS виж всички

След концерта си в НДК, гръцкият поп изпълнител Михалис Хадзиянис зарадва многото си фенове в Sofia Ring Mall

Гръцкият поп изпълнител Михалис Хадзиянис се срещна с фенове в Sofia Ring Mall, след концерта си в зала 1 на НДК, който се проведе в събота вечерта. Певецът посети Sofia Ring Mall - най-новия столичен мол, в неделя, където го очакваха стотици почитатели.

Гръцката суперзвезда Михалис Хадзиянис ще се срещне с фенове в Sofia Ring Mall

Тази неделя, 11 октомври, между 12:00 и 13:00 ч., Sofia Ring Mall ще срещне своите посетители с гръцката суперзвезда Михалис Хадзиянис. Авторът на една от най-емблематичните гръцки балади „De Fevgo“ (Няма да си тръгна) e един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век.

Sofia Ring Mall спечели награда от International Property Awards 2015

Най-новият и модерен търговски и развлекателен център в България – Sofia Ring Mall, спечели наградата „Пет звезди“ на тазгодишното европейско издание на Международните награди за недвижими имоти (International Property Awards) в категорията „Развитие на търговски проект“.

Суперавтомобил и модни събития в Sofia Ring Mall през октомври

Моделът Aston Martin от новия филм на Джеймс Бонд, модният конкурс „Стани модел“ и много забавления за децата ще очакват посетителите на търговския център

Софиянци отбелязаха Европейския ден на езиците в Sofia Ring Mall

През октомври събитийната програма на търговския център ще предложи нови приключения за любителите на силните преживявания и забавления за най-малките