Профил

MAG MEDIA
Телефони:
+ 359 2 944-19-33
+ 359 2 944-34-81
Сайт:
http://magmediadotcom.wordpress.com/
Ние сме екип от журналисти, приятели и съмишленици с огромен опит в медиите! Решихме да се съберем и заедно да случваме добрите практики! Проектите, по които работим, приемаме за наши каузи! Обединява ни идеята да видим България просперираща, спокойна и красива! Ако и Вие искате това – присъединете се към нас! Бъдете наши партньори и приятели!
Предлагаме разработване и реализиране на ПР стратегии, изграждане на цялостен обществен образ, широки възможности за реклама, атрактивни решения за Вашия бизнес, подготовка и организиране на брифинги, конференции, рекламни, благотворителни и др. събития, дизайн, изготвяне на интернет сайт, лого, рекламни клипове и материали, ПУБЛИЧНО ГОВОРЕНЕ - бутикова услуга, която само ние предлагаме!

Новини от Профил

RSS виж всички

БОЛЕСТИТЕ “ОБИЧАТ” ОПРЕДЕЛЕНИ ХАРАКТЕРИ

Нека за малко забравим за вируси, бактерии, гъбички, холестероли, стрес. Да, те могат да ни разболеят. А може би не. Защото отдавна е известно, че повечето болести са психо-соматични.

C&A ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Световноизвестната верига C&A стъпва в България с бебешки и детски дрешки! Фирмената политика е артикулите от органичен памук да са на цената на останалите дрешки!

10 ноември 1989

"Комунизмът направи от българите канарчета - хора, които се стремят към клетката, защото там има задължително вода и просо, а свободата иска друг дух", каза председателят на Национално движение "Екогласност" Иван Сунгарски за TV+.

"Бяхме в челните редици на Европа по свобода на словото, а в последните изследвания сме на последно място"

Интервю на в. "България СЕГА" с популярната журналистка Катя Сунгарска "България СЕГА" - вестникът на българите в САЩ и Канада