Профил

INDESIGN
Адрес:
INDESIGN Варна 9000 Ул. Д-р Пискюлиев 78, ет.4, офис 11
Телефони:
52 608 543
Факс:
52 608 543
Сайт:
http://www.indesign-bg.com/
Лице за контакт:
Стефан Русев
INDESIGN е варненско студио за интериорен дизайн и мебелен дизайн. Разработваме интериорни проекти за жилищни и обществени пространства. Офисът ни е в гр. Варна, но проектираме обекти в цяла България.

Бизнес философия

Нашата продуктивност, удобство, организация на работата, условия на почивка и в крайна сметка качеството ни на живот зависят от ефективното и правилно решаване на пространствените задачи в интериора.

Основната ни бизнес философия при проектиране на пространството е да Повишим Качеството на Живот. А то съвсем не се състои в лъскави жилища и офиси със скъпи и странно изглеждащи мебели. Качеството на живот в едно пространство е резултат от пълноценното използване на наличното пространство, ефективно разположение на функционалните зони, качествени материали, ергономични мебели и правилно съчетаване на останалите аксесоари допълващи обзавеждането.

Ние вярваме, че чрез интериоeрн дизайн ще Повишим Качеството на Живот.

За повече информация посетете блога ни: http://blog.indesign-bg.com/

Новини от Профил

RSS виж всички

Какво върши интериорния дизайнер?

Крайният резултат от работата на интериорния дизайнер е да се получи страхотен интериор за конкретно пространство. Много хора обаче не са запознати с работата, която трябва да свърши дизайнера за да се стигне до представяне на интериорен проект.

Какво мислите за нашия фирмен блог?

Този месец фирмения ни блог навърши 1 година и по този повод решихме да проведем кратко проучване с въпроси за това, как сме се справили през изминалата година с блогването.

Блога ни стана на 1 година

Този месец блога на студио за интериорен дизайн INDESIGN стана на 1 година. На 02.10.2009 г беше първата ни публикация, а тя беше История на дизайна. Малко или много измина цяла една година.

Още за Къщата – дизайн на таванско помещение

Новият брой на сп. Още за Къщата вече е по реповете и ако си го вземете ще откриете представяне на наш интериорен проект. Проектът, който ще видите включва дизайн на таванско помещение от 39 м2.

Интериорен дизайн на ателие от 70 м2

Представяме ви един много интересен проект за интериорен дизайн на ателие. Това ателие не е било предвидено за живеене, но собствениците сами са си го проустроили за да могат да живеят в него. То се намира във Варна и е на последния етаж в нов блок.