Профил

Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България
Адрес:
гр. Пловдив
Телефони:
office@it-farmer.bg
Сайт:
http://it-farmer.bg
Лице за контакт:
инж. Ваня Тучева
Популяризиране на информационните технологии сред земеделските производители в България, чрез курсове и семинари!

Новини от Профил

RSS виж всички

ПРАЗНУВАЙ ВЕРНИЯТ ИЗБОР!

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС&Основател Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България, СЕО&Основател it-farmer.bg, по случай новата 2018!

ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Преседател на УС&Основател на Асоциация за използване на ИТ от земеделските производители в България, СЕО&Основател it-farmer.bg по случай 8 Декември.

ЗА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ПРАВИШ БИЗНЕС В ИНТЕРНЕТ!

ПРИВЕТСТВИЕ на инж.Ваня Тучева, Председател на УС&Основател на Асоциация за използване на ИТ от земеделските производители в България, СЕО&Основател it-farmer.bg по случай годишнината от пускането на първата версия на сайта.

ЗА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ПРАВИШ СЕЛСКОСТОПАНСКА НАУКА

Приветствие от инж.Ваня Тучева, Председател на УС&Основател на Асоциация за използване на ИТ от земеделските производители в България, СЕО&Основател it-farmer.bg по случай откриването на новата академична 2017-2018 година в АУ - Пловдив.

ЗА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО..

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС& Основател на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, СЕО& Основател it-farmer.bg, по случай 1 ноември, ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ.