Профил

СОФТШОП ЕООД
Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110
Сайт:
http://www.softshop.eu/
Лице за контакт:
инж. Ивайло Тинчев
Българска компания, разпространяваща качествен и достъпен софтуер, за нуждите на всеки бизнес - от малки и средни фирми до големи корпоративни клиенти. Фирмата продава директно на крайни клиенти и чрез национална мрежа от риселъри в цялата страна.

Новини от Профил

RSS виж всички

AV-TEST дава на Avast награда за 100% антивирусна защита в реалния свят

Независимата лаборатория за изследване на антивирусен софтуер представи своята оценка след като подложи продукта на чешката компания на всички необходими тестове.

Avast получи награда от AV-TEST за 100% антивирусна защита в реалния свят

Независимата лаборатория за изследване на антивирусен софтуер представи своята оценка след като подложи продукта на чешката компания на всички необходими тестове.

СОФТШОП стана дистрибутор на Kerio Technologies

След като Kerio Technologies беше придобита от GFI Software в началото на 2017 година, дистрибуторът на главната компания за България през последните 10 години – СОФТШОП ЕООД (преди позната и с името Бизнес Софтуер Дистрибутор) – вече започна да предлага у нас и всички софтуерни и хардуерни решения от новопридобитата компания.

AVG представи новите си мощни продукти за сигурност и производителност за 2017 г.

Avast и AVG Technologies обединяват усилията си заедно, за да създадат мощни водещи продукти за сигурност в Интернет и увеличаване на производителността на системите.

По-ниски цени за софтуер на AVG и GFI до края на юни!

Бизнес Софтуер Дистрибутор обяви по-ниски цени за някои софтуерни продукти до края на месец юни 2015 г.