Профил

BVI Photo Video
Адрес:
1142 София, бул. "Евлоги Георгиев" 33
Телефони:
02 955 9616
088 932 8178
Сайт:
http://www.BVIphotovideo.com
Лице за контакт:
Иван Арнаудов
BVI Photo Video е онлайн магазин за принадлежности за фото и видеозаснемане.

Всички продукти са подбрани персонално от екипа на BVI Photo Video или са включени по препоръката на клиенти на магазина, с идеята да донесат полза и удобство на любители и професионалисти, които се специализират в отделни жанрове (студийна/предметна фотография, макро) и обичат да разширяват арсенала си от екипировка с малки, но полезни аксесоари.

Повечето продукти в каталога на BVI Photo Video магазин не могат да бъдат намерени на друго място в България или се предлагат на значително по-разумни цени, отколкото при други търговци. Сайтът отразява актуалната наличност на всички стоки; ако даден продукт е отбелязан като "на склад" това означава, че може да бъде изпратен на същия ден (за поръчки, постъпили до 16:30 ч. в работен ден). Доставката с куриер отнема 1 или 2 работни дни в зависимост от избраната от клиента услуга. Клиентите не се нуждаят от регистрация, за да поръчват стоки от каталога на BVI Photo Video магазин.

Продуктите в каталога на BVI Photo Video са представени с подробно текстово описание и снимки, направени в редакционното студио специално за сайта. За разлика от повечето снимки в интернет, публикувани с ниска резолюция и голямо ниво на компресия, екипът на BVI Photo Video се старае да представя продуктите чрез качествени снимки от различни ъгли, за да могат потенциалните клиенти да оценят качеството на изработка и по-лесно да преценят дали съответният продукт ще им бъде необходим.

Някои от поместените в каталога на BVI Photo Video продукти (репортажни светкавици, зарядни устройства, прибори за цветна калибрация) изискват от потребителя да се запознае с ръководството за експлоатация, за да използва пълноценно техните възможности. Екипът на BVI Photo Video превежда потребителската документация на такива продукти и я предоставя на тези свои клиенти, които предпочитат да я прочетат на български език.

За да бъде в полза на начинаещите фото и видео любители, BVI Photo Video поддържа раздел с ревюта на различно оборудване. Разглеждат се както предлагани в онлайн каталога продукти, така и друга екипировка, която е привлекла вниманието на екипа на сайта с добрите си качества. Редакторите на сайта се стараят информацията в тези ревюта да бъде изчистена от комерсиални послания и да се поднася обективно. В материалите се разглеждат както предимствата, така и ограниченията на съответния продукт, а регистрираните потребители на сайта могат да публикуват коментари и въпроси под статиите.

Потребителите на социалните мрежи могат да се присъединят към страницата на BVI Photo Video във Facebook, където екипът на BVI Photo Video публикува линкове към сайтове с полезна информация, красиви фотографии или забавни статии. BVI Photo Video поддържа и профил в Twitter.

Можете да се свържете с екипа на BVI Photo Video чрез тел. 02 955 9616, 088 932 8178, чрез Skype (bviphotovideo) или чрез вградения комуникатор в сайта.

Новини от Профил

RSS виж всички

Покажете на света истинските цветове

Днес швейцарският производител на инструменти за управление на цвета Datacolor анонсира нова серия продукти за цветна калибрация на компютърни дисплеи -- Spyder4.

Продукти DataColor за управление на цвета и калибриране на монитори и печатни устройства

BVI Photo Video магазин вече със статут на официален reseller на DataColor за България: предлага всички продукти на компанията от склад с 24 месечна гаранция, техническа поддръжка и документация на български език.

Енергия безкрай: акумулатори и зарядни устройства Sanyo Eneloop

Специализирани акумулаторни батерии Sanyo Eneloop за фотографско и видео оборудване в BVI Photo Video магазин