Профил

Клокси ЕООД
Адрес:
бул. „Ломско шосе“ 112, ет. 5, ат. 2, 1220 София, България
Телефони:
0888 111 661
Сайт:
http://www.cloxy.com/
Лице за контакт:
Васил Тошков
Фирма Cloxy е основана през 2005-та година. Фокусирана е изцяло в предлагането на SEO услуги. SEO одити, SEO абонамент и поддръжка, SEO консултации, обучения и курсове. Имаме реализирани над 300 успешни проекта. Клиенти на фирмата са водещи брандове в България.

От 2014-та година снимаме обучителни видеа, които публикуваме в корпоративния блог. Целта е да се обясни на разбираем език какво представляват услугите ни и оптимизацията за търсачки. Също и да се избегнат най-честите грешки и заблуди при SEO.

Новини от Профил

RSS виж всички

Почистване на дома и офиса от професионалисти

Почистванe.com е компания за пълно почистване и хигиена на административни и жилищни сгради, частни и промишлени обекти.

Кърти.com - къртачни услуги от професионалисти

Представяне на услугите по къртене, чистене и извозване на кърти.com. Професионални къртачи, които винаги са на Ваше разположение.

Модерен и SEO оптимизиран фирмен сайт от Cloxy

Интернет е най-модерната и бързо развиваща се медия. Cloxy е правилното място за всеки бизнес, който до момента е пропуснал да запази свое име в Интернет и да представи дейността си.

Стартира система за електронно фактуриране fakturi.eu

Системата дава възможност за издаване и управление на Вашите фактури по електронен път. Издавайте и управлявайте своите фактури по най-съвременния, бърз и екологичен начин чрез онлайн фактуриране.