Профил

Радио за личностно развитие ChangeWire
Сайт:
http://radio.changewire.info

Новини от Профил

RSS виж всички

Любомир Розенщайн за първи път с АСТРАЛНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ в София!

Пътуване извън тялото, астрални пътешествия, извънтелесни преживявания, осъзнато сънуване – встъпителен семинар с Любомир Розенщайн, автор на „ВЪТРЕШНИЯТ ЛЕЧИТЕЛ“ на 14.01. в София

Подари книга - получи подарък! Отново ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ :)

Поръчайте за себе си или за подарък новата книга “ВЪТРЕШНИЯТ ЛЕЧИТЕЛ” на Любомир Розенщайн до 30 ноември от сайта на „Колибри“ и получете подарък от нас: аудиозапис на практиката на автора “ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОБИДАТА” за самостоятелна работа у дома.

Вътрешният Лечител - с Любомир Розенщайн на 17.09 в София

Практически семинар за освобождаване от стрес и напрежение и активиране на вътрешните лечебни сили - с автора на „ВЪТРЕШНИЯТ ЛЕЧИТЕЛ : Пътят на йога: спокойствие, здраве, благополучие и живот в XXI век“ Любомир Розенщайн.

Забравете самосъжалението, излиза „Вътрешният лечител“

На 2 юни Любомир Розенщайн, авторът на „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието”, се завръща с „Вътрешният лечител” – една книга за пътя на Йога като ключ към повече спокойствие, здраве и хармоничен живот в XXI век!

ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН ОТНОВО В БУРГАС - с дълбока регресия и Вътрешния лечител

на 10 юни 2017 г., събота с автора на „Розовите очила на душата“ , „Планетата на щастието“ и „Вътрешният лечител“ ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН в Бургас! Холистичен център „Магнолия“ ул."Цар Петър" 17