Профил

ICT Media
Адрес:
ул. Иван Вазов 16, ет.1
Телефони:
02 400 10 90
0885 90 52 85
Факс:
02 988 01 17
Сайт:
http://idg.bg
Лице за контакт:
Бистра Нейчева
ICT Media е водещ издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България. ICT Media е притежател на изключителните лицензионни права за търговските марки на IDG - Computerworld, PCWorld, Networkworld, CIO.

Новини от Профил

RSS виж всички

ISACA Sofia Chapter Ви кани да се присъедините към второто издание на ISACA Day

На 02 ноември ще научите какво е ISACA и каква е мисията на организацията, ще имате възможност да се срещнете с експерти в областта на управлението на ИТ, риска, контрола и информационната сигурност.

XIII национална конференция по е-образование - 26 октомври, София Хотел Балкан, зали Средец и Сердика

На 26 октомври, в София Хотел Балкан, зали Средец и Сердика, ще бъде проведена XIII национална конференция по е-образование е-Уменията на новото дигитално поколение.

ACCEDIA e „ТОП ИКТ Работодател“ на 2017 г.

В инициативата на ICT Media и JobTiger бяха отличени също и компаниите TINQIN, Questers, SAP Labs Bulgaria и OrangeDot

16-а международна конференция по информационна сигурност - 28-29 септември, София Хотел Балкан

Конференцията се организира от ICT Media и ISACA Sofia Chapter и се провежда със съдействието на Министерство на отбраната, Държавна агенция „Национална сигурност“ и Държавна агенция „Електронно управление“.

Варна гледа с увереност към своето ИКТ и аутсорсинг бъдеще

На 19 септември в СПА хотел Романс Сплендид (Св. Св. Константин и Елена), ICT Media, Българска аутсорсинг асоциация (БАА) и Асоциация на собствениците на бизнес сгради (АСБС), със съдействието на община Варна, организираха дискусия на тема „Конкурентоспособна икономика чрез стимулиране на партньорството между местната власт и бизнеса“.