Профил

Училище за певци D Stars
Адрес:
София 1000, бул. Витоша №25, ет.3 (срещу магазин Манго)
E-mail:
dstars@abv.bg
Сайт:
http://d-stars.org/
Лице за контакт:
Даниела Станкова
Училище за Певци „D Stars” е основано през месец октомври 2005 година в град София. То представлява един своеобразен център за откриване и реализация на млади таланти в областта на музикално певческото изкуство. В него индивидуално се обучават деца от 5 до 30 годишна възраст, но приемаме с отворени обятия по-малки и по-големи.

Новини от Профил

RSS виж всички

Джаз Фокус 2013 10.11.2013, Sofia Live Club, 19 ч.

Проектът „Джаз Фокус 2013“ е концерт, проследяващ развитието на българския вокален джаз от самото му появяване до днешни дни и е своеобразно продължение на мисията на първия български джаз квартет „Джаз Фокус 65“.

Какво по-хубаво от музика на морето в разгара на лятото?

Екип от изпълнители от Училище за певци "D Stars" имаха честта и удоволствието да участват в първия майсторски клас по Поп и Джаз Пеене под шапката на академията, който бе воден от световно признатата Йълдъз Ибрахимова.

Различната бразилска музика

Енергичност, закачливост, изтънченост, меланхолия – неугасващият ритъм на живота отразен в едно различно музикално изживяване на бразилската музика. Красотата на момента чрез самбата след изгрев слънце.

Как звучи джазът, когато си на десет?

Десетгодишната Дана проявява музикални и артистични заложби от съвсем малка, което е и повод за родителите й да я запишат в Детска актьорска работилница „Хлапета”, когато е едва на 5.

БАТЕ СА feat TRUE - ЧУПКА

За всички, които се чудят кое е загадъчното момиче с "яката чупка" от новата песен на Бате Са - запознайте се с True и запомнете това име!