Профил

Helena

Новини от Профил

RSS виж всички

Едни от най-добрите европейски колежи пристигат в България

Изложение „СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА” представя 20 от най-добрите колежи на Стария континент. Общата им характеристика е, че имат високи стандарти и утвърдени традиции и авторитет.

50 години МСК

В дългогодишната си история, компанията взема участие при изграждането на едни от най-значимите обекти на енергетиката, инфраструктурата, леката и тежката промишленост

Според новия план 90% от Пирин ще е недокоснат

На вчерашната последна дискусия преди общественото обсъждане през месец юли 2015 г. стана ясно, че с Новия план за управление на Пирин се гарантира опазването на уникалното био разнообразие флора и фауна.

КОМИСИЯ ОТ ЧЕТИРИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕКСПЕРТИ ИЗДАДЕ НА ЮЛЕН АД НАЙ-ВИСОКОТО УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В СОФИЯ ЗЕЛЕНИТЕ СЪБОТИРАХА ВЕРИФИЦИРАНЕТО МУ ОТ МОСВ

„Юлен“ АД воден от желанието си да подобри своята дейност и да постигне по-високи от заложените в националното законодателство показатели в областта на опазване на околната среда доброволно се подложи на сертифициране съгласно ЕМАS.

Отказ на Благоевградската окръжна прокуратура да образува наказателно производство поради липса на нарушения в Туристическа и ски зона „Банско“.

С постановление от 04.02.2015 г., АЛЕКСАНДРИНА КОСТАДИНОВА - ПРОКУРОР в Окръжна прокуратура гр.Благоевград