Профил

Смаркетинк ООД
Адрес:
София, бул. "ал. Стамбулийски" 205
Телефони:
0888 311 373
E-mail:
dspirova@smarkethink.com
Сайт:
http://www.smarkethink.com
Лице за контакт:
Деница Спирова

Новини от Профил

RSS виж всички

Солиден Аксес пойнт от D-LINK за всякакви метеорологични условия. DAP-3520 Wireless N е двубандов аксес пойнт, който предлага отличен сигнал при използване на открито.

София, България, 03.04.2013 г. - С DAP-3520, D-Link, който е водещ производител на мрежови решения за професионална употреба, разширява гамата си от безжични точки за достъп (Access point), за да се установят в класа на продукти за използване на открито.

D-link ще представи най-новите си решения в областта на видеонаблюдението и охраната по време на Security Expo 2013 6-9 март, Интер Експо Център, София

На тазгодишното издание на изложението SECURITY EXPO D-link ще представи своите нови продукти и решения за IP видеонаблюдение, а също и управляеми комутатори и устройства за мрежова сигурност като неразделна част от съвременните системи за охрана.

D-Link отново e пионер в мрежовите технологии на Световния Мобилен Конгрес в Барселона. Облачните решения на D-Link помагат на клиентите да вземат максимума от новите 4G/LTE технологии

София, 26.02.2013 —През тази седмица на Световния Мобилен Конгрес в Барселона D-Link ще покаже нови устройства, които ще позволят на клиентите да използват бързината и гъвкавостта на новите стандарти за мобилна комуникация 4G/LTE.

За първи път Apple с демо кът за своите фенове – Apple Демо дни 14-16 декември

Водещата търговска верига Технополис, съвместно с дистрибутора на марката - фирма Апком, ще предложат на всеки един да изпробва невероятната технология, извела производителя до неоспоримо лидерство.