Профил

Intersalon Italy

Новини от Профил

RSS виж всички

Съпругата на президента Десислава Радева ще открие Италианския фестивал на красотата и прическата

Съпругата на президента на Република България Румен Радев - г-жа Десислава Радева, ще откриe XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата на 23 март, от 11 часа пред Палата 2 на Международен панаир - Пловдив.

„Christian of Roma“ обучава във фризьорство 18 младежи от инициативата на Президента „Подкрепи една мечта“

„Christian of Roma“ обучава във фризьорство 18 младежи от инициативата на Президента „Подкрепи една мечта“. Социалната кауза стартира на 23 март с откриването на XXVII-ия Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив.

Демиурзи във фризьорството от Италия, САЩ и Русия с майсторски класове в Пловдив

Световно известни чуждестранни стилисти са звездите в XXII Италиански фестивал на красотата и прическата, организиран от "Christian of Roma" от 23 до 25 март в Международен панаир - Пловдив, съобщиха организаторите.

Звезда от британския Х-Фактор пее на Сребърно парти в Пловдив

Звездата от британския "Х-Фактор" - колоритният поп изпълнител от индийски произход Амрик Чана, ще пее на "Силвър парти" по повод 25-годишния юбилей на козметичната компания "Christian of Roma".

Прахосмукачка чисти до блясък 1 декар за час

Прахосмукачка, която за 1 час изчиства до последната прашинка от помещение с площ над 1 декар, се превърна в атракция при откриването на специализираната изложба АГРА. Уредът е в състояние да отстрани и цял тон отпадък за същото време от хоризонтален под.