Профил

Intersalon Italy

Новини от Профил

RSS виж всички

Благотворителен великденски базар организират учениците от ОУ „Княз Александър Първи” в Пловдив

Общественият съвет и ръководството на ОУ „Княз Александър Първи” организират от 3 до 7 април благотворителен великденски базар с лакомства, детски рисунки, сувенири и украса за празника, изработени от учениците от 1 до 7 клас.

Ревю на еко-прически възроди "зелената" естетика във фризьорството

Зрелищен ревю-спектакъл за възраждането на модната естетика с природни средства постави началото на Италианския фестивал на красотата и прическата.

65 световни марки привличат фенове на Италианския фестивал на красотата и прическата

65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красотата си дават среща в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив. Прекия досег на посетителите с тях осигурява Италианският фестивал на красотата и прическата.

Синхронно подстригване и боядисване - с четки за рисуване на шедьоври

Нова ера във фризьорското изкуство - авангардна техника за синхронно подстригване и боядисване на коса. Сензационният метод ще бъде показан за пръв път по време на Италианския фестивал в Пловдив.

Неон в косите - ултрамодерният дрескод

Постигането на зрелищния ефект "слънце в косите" дори и в най-непрогледния нощен мрак е сред най-впечатляващите иновации, които ще бъдат демонстрирани на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив.