Профил

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ДИАБЕТ
Адрес:
кв. Банишора, ул. "Подполковник Калитин", бл. 20
Сайт:
http://www.facebook.com/bulgarian.association.diabet

Новини от Профил

RSS виж всички

БА ДИАБЕТ проведе среща- дискусия за психологичния аспект на живота с хронично състояние, каквото е диабетът

Събитието даде старт на поредицата Живот с диабет - Среща с експерта.На тези срещи ще бъдат канени видни медицински и здравни специалисти за обсъждане на предложените от членовете на асоциацията теми.

Диабетът на фокус : Eyes on diabetes

Точно в 18ч. в знак на съпричастност към всички „сладки хора“, с подкрепата на Столична община и с любезното съдействие на Националния Дворец на Културата, в синьо беше осветена една от най- забележителните сгради на столицата ни - НДК.

НДК ЩЕ ИЗГРЕЕ В СИНЯ СВЕТЛИНА В ЗНАК НА СЪПРИЧАСТНОСТ

На 14 ноември 2016г. точно в 18:00ч. в знак на съпричастност към всички „сладки хора“ в синьо ще бъде осветена една от най- забележителните сгради в столицата - НДК.

DiaEuro 2016: българският национален отбор започна с победа в Сараево

Българското участие на европейско първенство по футзал за хора с диабет (DiaEuro 2016) официално започна вчера. Момчетата на треньора Кирил Илиев победиха с убедителния резултат от 6:1 отбора на Узбекистан.

Световен ден на здравето 2016: Българска асоциация Диабет предава посланието на Международната диабетна федерация IDF и Световната Здравна Организация WHO: Време е за действия на глобално и местно ниво, за да бъде диабетът победен!

Българска Асоциация Диабет, заедно с асоциациите членки на Международната диабетна федерация от Европейския регион (IDF Europe), се обръща с призив за предприемане на спешни действия по отношение на това заболяване.