Профил

Нюз Рейн ООД
Адрес:
гр.София ул.Кишинев 7
Телефони:
02/444 89 77, 0882 17 46 72, 0894 70 62 11, 0889 75 88 77
Сайт:
http://newsrain.pro
Newsrain е компания, чиято основна цел е да промени изцяло начина, по който се прави медийния мониторинг в България.

Ние сме екип от компютърни и медийни експерти с опит в областта на високите технологии, публичните комуникации и медийната продукция.

Нашата цел е да предоставим на своите клиенти напълно нов продукт за проследяване на медийното отразяване, който повишава драматично продуктивноста на медийните проучвания.

Чрез Newsrain PR експертите могат изцяло в реално време да следят проникването на посланията на техните клиенти, да извличат актуална и точна статистическа информация, важна за управлението на репутацията.

Newsrain е насочен и към журналистите, които искат да имат поглед върху целия медиен пейзаж и работата на своите колеги. Продуктът е полезен и за всички професионалисти, проявяващи интерес към определена медийна тема с цел подготвяне на стратегия за бизнес развитие или откриване на нови потенциални клиенти.

Новини от Профил

RSS виж всички

Мега Меле на ТОП 5 политическите партии за цялата предизборна кампания

57 901 пъти са били споменати в медиите 5-те основни политически партии в предизборната кампания за 42-ро Народно събрание.

Новината на деня, която ни прави горди

И ние в Нюзрейн сме вдъхновени от победата на Григор Димитров в 3-часовия мач с Ноле Джокович на турнира в Мадрид снощи. Честито на Григор и благодарности, че ни кара да се чувстваме горди като българи!

Борисов, Кокинов и Найденов в графики.

Статистика на медийното представяне на Борисов, Кокинов и Найденов в медийте на 26.04.2013 г.

Най-четеното днес

Статистика на днешните акценти в публичното пространство. 1. Лара, Брендо 2. Застреляха мъж, Стара Загора 3. Митниците, Лукойл

Партийно меле, ТОП 5, 23 април 2013

Забелязваме активиране на публикациите за БСП и Станишев с близо 100 импресии. Ще догонят ли ГЕРБ? Във вчерашното меле ГЕРБ и Борисов остават с най-голям процент близо 50% от всички импресии по темата.