Профил

Българска търговско-промишлена палата

Новини от Профил

RSS виж всички

Проучване на БТПП: Притеснително е, че само при 14% от компаниите системите им за обработка на информация, свързани с лични данни, вече са готови

Притеснително е, че само при 14% от компаниите системите им за обработка на информация, свързани с лични данни, вече са готови

На 19 април тържествено ще отбележим юбилея на АС при БТПП!

Арбитражният съд при БТПП е не само първият арбитражен съд, но чрез своите арбитри и ръководство е осъщиествявал на базата на приемстевността по отношение на добрите практики в праовраздаването неговата адаптация към променените и предизвикателствата.

БТПП предоставя възможност на бизнеса да се справи с прилагането на новия Регламент за защита на личните данни

Във връзка с огромния интерес на членовете на БТПП относно защитата на личните данни и предизвикателствата, пред които ще бъде изправен бизнеса, БТПП подписа споразумение с Асоциацията за защита на лични данни.

На 7 март се открива Изложението за сигурност, охрана и кебирзащита Security Expo!

Започва единственото събитие у нас, посветено на сигурността за дома и бизнеса, охрана, противопожарна безопасност и киберзащита – изложение SECURITY EXPO 2018. Утвърденият форум ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Предстои Мартенски базар – ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА!

Мартенски базар –Всичко за жената се провежда за първи път и ще събере на едно място над 35 фирми. Целта на изложението е да съберем на едно място продукти, необходими на всяка жена.