Профил

APRA Porter Novelli

Новини от Профил

RSS виж всички

ОКОЛО 1/5 ОТ БЪЛГАРИТЕ ГОТВЯТ ВСЕКИ ДЕН

Нестле България лансира нов революционен продукт - MAGGI® Подправката и комбинира най-често използваните подправки в кухнята на българина.

ШЕФ ЖОРО ИВАНОВ И ШЕФ АНДРЕ ТОКЕВ ГОТВИХА ЗАЕДНО С НАД 250 ДЕЦА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ГОТВАЧА

За втори пореден път у нас програма „Здрави деца в България“ на Нестле отбеляза Международния ден на готвача, като в празника днес се включиха над 250 деца от 2-ри до 4-ти клас.

КОКА-КОЛА ХБК Е ОБЯВЕНА ЗА ГЛОБАЛЕН ЛИДЕР В ИНДЕКСА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА ДАУ ДЖОУНС (DJSI) СРЕД КОМПАНИИТЕ ЗА НАПИТКИ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА

Индексът за устойчиво развитие на Дау Джоунс (DJSI) e една от най-достоверните и общопризнати класации за корпоративна устойчивост.

Програмата „Модерният бизнес“ на Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия и Майкрософт България отчита повишен интерес

София, 7 юни 2016 г. – Програмата „Модерният бизнес“ на Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и Майкрософт България отчита позитивни резултати дни преди края си на 30 юни 2016 г.

MICROSOFT И bTV В ТЪРСЕНЕ НА ТАЛАНТ

Microsoft България подкрепя таланта в 5-тия юбилеен сезон на един от най-гледаните реалити формати у нас – „България търси талант“.