Профил

VARBANOV PUBLIC RELATIONS
Адрес:
България, София - 1527, бул. "Янко Сакъзов" № 17
Телефони:
+ 359 886 077 224
Сайт:
http://ivanvarbanov.alle.bg
Лице за контакт:
Иван Върбанов
VARBANOV PUBLIC RELATIONS осигурява професионални услуги в сферата на комуникацията, връзките с обществеността, създаване и управление на публичния имижд на личности или организации, организиране и провеждане на корпоративни и частни събития, инициативи и форуми.

Вярвам, че в основата на всичко е успешната комуникация - между хората, между партньорите, между организациите. Използването на етичните и професионални комуникационни техники е задължителен принцип в работата ни. Ние можем да създадем успешни и трайни мостове между Вас, Вашата организация и публиката - работа с медиите, модериране на диалога в социалните медии, кризисни комуникации, постигане на разбирателство, одобрение и сътрудничество, реклама.

За постигане на Вашата публичност ние можем да създадем и събития, които да привлекат медийния и обществен интерес. Рекламата е част от цялостната комуникационна стратегия в контекста на маркетинговия микс. Създаването на публични политики е в основата на положителното въздействие върху аудиториите.

Публичната комуникация е изкуство и ние можем да създадем Вашия успех!

Ваш,
Иван Върбанов

Новини от Профил

RSS виж всички

Дизайнерката Диана Чолакова грабна наградата „Most Creative Fashion Design“

Българската дизайнерка Диана Чолакова бе отличена с наградата Most Creative Fashion Design ( Най-креативен моден дизайн) на Rumi International Fashion Awards 2016 в Сан Франциско, Калифорния.

„КОЛЕДА, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ” В ЕФИРА НА РАДИО СОФИЯ - БНР

От 23 до 27 декември Радио София на Българското национално радио стартира предаването „Коледа, по всяко време”, както и празнични поздравителни концерти.

БИГ БЕНДЪТ НА БНР С НАЦИОНАЛНА ПРЕМИЕРА НА АДАПТАЦИЯТА НА ГИЛ ЕВЪНС ПО „ПОРГИ И БЕС“ НА ГЕРШУИН

В навечерието на Коледа, Биг бендът на Българското национално радио поднася своя музикален подарък към софийската публика, като ще направи национална премиера на адаптациите на Гил Евънс по фрагменти от операта „Порги и Бес“ на Джордж Гершуин.

ИВО ТОДОРОВ ПРЕДСТАВЯ НОВАТА СИ СТИХОСБИРКА С ГОЛЯМО МУЛТИМЕДИЙНО ШОУ

Журналистът Иво Тодоров ще представи новата си стихосбирка „Добро утро, синева“ с нетрадиционно мултимедийно шоу.

РАДИО СОФИЯ С НОВА ПРОГРАМНА СХЕМА

От 04 ноември Радио „София” на БНР стартира новата си програмна схема.Ще пускаме повече музика, отколкото са магистралите у нас. Музиката има все по-голяма роля в новата програмна схема.