Профил

Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД
Адрес:
Централен офис: София 1766, Младост 4, Бизнес Парк София сграда 8А, етаж 7
Телефони:
0700 420 22 (на цената на един градски разговор)
Сайт:
http://www.konicaminolta.bg/
Лице за контакт:
Виржиния Георгиева, Маркетинг координатор, virzhiniya.georgieva@konicaminolta.bg
KONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.
В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.
Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у нас по данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.

Новини от Профил

RSS виж всички

Konica Minolta планира разрастване в сферата на услугите

На събитието European Leadership Conference повече от 1500 клиенти и партньори на Konica Minolta Business Solutions имаха възможност да се запознаят с новите технологии и ИТ решения и услуги на компанията.

Pioneers ще даде шанс на близо 2,500 млади предприемачи

Konica Minolta ще подкрепи Pioneers Festival, един от най-известните технологични фестивали в Европа и “Explorers Festival”. Pioneers ще даде шанс на близо 2,500 млади предприемачи да стартират свой собствен бизнес.