Профил

КИДСМОЛ ООД
Адрес:
Пазар Красно Село улица „Дечко Йорданов“, бл 193 (срещу новата детска градинка) жк Красно село София 1618; kidsMall Бургас - улица „Цар Калоян“ 38
Телефони:
0878-496-997
Сайт:
http://www.kidsmall.bg
Лице за контакт:
Благовеста
KidsMall предлага качествени маркови детски дрехи - втора употреба, директен внос от САЩ. При нас може да откриете невероятни дрешки, подходящи за гардероба на вашето дете. Те са прецизно подбрани, за да отговорят на изискванията на всеки родител. С малко пари, вашето дете ще се чувства удобно, ще бъде модерно и облечено с вкус, както на разходка и игра в парка, така и вкъщи сред играчките и домашните любимци.
Ако желаете да станете наш партньор и да предлагате продукти с качество от KidsMall просто се свържете с нас за да обсъдим възможностите.
Магазините на KidsMall.bg вече можете да посетите в следните градове:
София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Велинград, Ямбол, Сливен, Русе, Стара Загора, Добрич, Шумен, Враца, Ловеч, Разград, Свищов, Сандански.
Очаквайте ни скоро и в Габрово и Смолян.

Новини от Профил

RSS виж всички

KidsMall отвори нов магазин в Македония

KidsMall отвори нов магазин в столицата на Македония - Скопие. В магазина ще се предлагат много добро качество маркови детски дрехи, внос от САЩ.

Нова лятна промоция – 20% намаление на всички летни стоки в магазините на KidsMall

Всеки родител иска най-доброто за децата си и това е напълно нормално, но въпреки това понякога е трудно да закупите едновременно качествени и стилни дрешки за вашите палавници.

KidsMall отворя нови осем магазина

Вече можете да посетите и магазините на KidsMall.bg в страната в следните градове - Шумен, Добрич, Сливен, Сандански, Разград, Враца, Русе и Стара Загора.

KidsMall отвори 3 нови магазина във Варна, Пловдив и Ямбол

Освен в морската столица, детски дрехи от KidsMall можете да закупите в следните градове – София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Пазарджик, Велико Търново и Велинград.

Нов KidsMall магазин в Бургас

Наскоро бе открит и новия им магазин в гр. Бургас под наслов - "Ако Вие не дойдете, KidsMall ще дойде при Вас, а сега с магазин и в БУРГАС!", като новината бе публикувана в официалната им Фейсбук страницата.