Профил

Интернет Корпорейтед Нетуъркс ЕООД
Сайт:
http://www.icn.bg

Новини от Профил

RSS виж всички

Осигурихте ли сигурна репутация за бизнеса си в интернет

Според официалната статистика, подобни хакерски атаки ежедневно нарушават репутацията на повече от 6 600 потребители в световен мащаб. Те стават носители на вредоносни файлове и по този начин заразяват всеки, опитал се да отвори техния сайт.

По-високи цени за .COM, .NET и .BIZ домейн имената от 15.01.2012г.

Verisign обяви нови по-високи цени за .COM, .NET и .BIZ домейн имената от 15.01.2012г.Поскъпването на домейните се налага поради нарастване на използването на най-комерсиалните домейн разширения и нуждата от внедряване на нова инфраструктура.

Публичен Cloud хостинг от ICN.Bg – за първи път в България

ICN.Bg предоставя гарантирана алтернатива на тромавите, ресурсоемки и времеемки решения за хостинг, с което дава възможност на клиентите си да се съсредоточат изцяло и единствено върху бизнеса си.

Всички RS пакети с неограничен брой акаунти

Всички предлагани от хостинг компания ICN.Bg Reseller пакети притежават опцията за неограничен брой акаунти, както и неограничен брой допълнителни, addon домейни.

ICN.Bg обяви безплатен хостинг за е-магазин

Хостинг компанията ICN.Bg обяви, че предоставя електронен магазин Summer Cart на преференциална цена от 468 лв. с ДДС, като в нея е включен едногодишен безплатен хостинг и безплатен домейн.