Профил

ИнфоЖокер
Адрес:
София, Цариградско шосе 103
Телефони:
02 468 20 71 и 0899 91 55 66
Сайт:
http://infojoker.bg
Лице за контакт:
Иво Кумчев
ИнфоЖокер е фирма, работеща основно в IT пазара и предлага широк спектър от онлайн продукти и услуги без никакви компромиси в качеството.

Дейността ни включва онлайн маркетинг, ефективна интернет реклама, офис и ИТ услуги - изработка на сайтове, SEO оптимизация, виртуални офис услуги и други. През годините сме реализирали множество проекти, наложили се успешно в мрежата.

Собственик сме на Бизнес каталог InfoJoker.bg, предоставящ на потребителите актуална информация за фирми в България, атрактивно място за интернет реклама.

Предлагаме и виртуални офис и IT услуги, чрез Виртуален офис България.

Новини от Профил

RSS виж всички

Д-р Ангел Енчев - Пластична хирургия Симетрия

Автобиография на Д-р Ангел Енчев, водещ специалист по пластични операции, естетични интервенции нa лице, гърди и тяло. Клиника Симетрия е основана от Доктор Енчев, клиника за пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло.

Историята на минижупа

Каква е историята на минижупа, влиянието върху модата и информация за модните дизайнери, въвели миниполите в модата и облеклото на жените. Новини от Модна къща Лита.

Изложение Абитуриенти 2014 с участието на Модна къща Лита

Изложение Абитуриенти 2014 ще се проведе от 26 февруари до 2 март в Национален музей Земята и Хората в София. Модна къща Лита ще участва с около 100 модела абитуриентски рокли от най-новата си колекция бални рокли .

Изневяра ли е виртуалният секс

Изневяра ли е виртуалният секс, какво е всъщност, предателство или просто забавление? 51% от анкетираните отговорили, че сексът онлайн си е чиста изневяра, въпреки че във виртуалното пространство не се стига до физическа интимност.

Истински бум на пластичната хирургия сред мъжетe в Италия

Има истински бум на пластичната хирургия сред мъжетe в Италия, а и в целия свят. Търсени са пластични интервенции и козметични операции на нос, пластика на ханша, корема, бедрата.