Профил

PR Point
Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04
Факс:
(+3592) 943 87 02
E-mail:
info@prpoint.bg
Сайт:
http://www.prpoint.bg
Лице за контакт:
Галин Бородинов
Предлагаме на клиентите си ефективни маркетингови решения и подходи, които адаптират най-добрите практики към техните специфични комуникационни нужди.

Новини от Профил

RSS виж всички

БНП Париба отпразнува 100 години партньорство с киното със специална кино вечер

Вече 100 години БНП Париба подкрепя киното по всевъзможни начини – чрез директно финансиране на европейски продукции, партньорство с емблематични фестивали и кино-салони, помощ при възстановяване на стари филмови ленти, въвеждане на иновативни технологии като виртуалната реалност.

Епична битка между IT разработчици и QA специалисти

Отбори на разработчици ще се изправят срещу отбори на тест-инженери в първата по рода си забавна битка, организирана от Луксофт България.

Зелен петък 2017 – #smartsaving ден с БНП Париба

„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба отправя #smartsaving предложение: да превърнем Черния петък (24 ноември 2017) в Зелен и вместо да харчим ненужно, да бъдем различни и да се погрижим за спестяванията си.

БНП ПАРИБА С НОВ ДИРЕКТОР ЗА БЪЛГАРИЯ

БНП Париба обяви назначаването на Кристоф Деру за нов Директор за България в сила от 1 октомври 2017 г. на мястото на Ханс Бруке, който оглавяваше клона на Банката в България през последните 5 години.

„НЕПАЛ” - ИЗЛОЖБА НА КОСТАДИН ЖИКОВ ЗА ЗЕМЯТА, КОЯТО ОМАГЬОСВА

В салона на БНП Париба в столицата бе открита изложба живопис „НЕПАЛ”. Експозицията от 20 картини на Костадин Жиков е вдъхновена от величествените Хималаи и впечатления от мистичната красота на Изтока, които е натрупал по време на пътуването си през 2016 г.