Профил

JCI България
Телефони:
0897/741 800
E-mail:
pr@jci.bg
Сайт:
http://www.jci.bg
Лице за контакт:
Жана Йорданова
JCI България (www.jci.bg) е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията – една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1944г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. В организация членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат над вече създаденото. В България JCI съществува от 2010 година с локални секции в София, Пловдив и Варна. До момента има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, големи компании от сферата на бизнеса, както и редица неправителствени организации.

Новини от Профил

RSS виж всички

За пръв път българка бе избрана в Европейския съвет за развитие на JCI

Ана Николова, президент на Junior Chamber International (JCI) – България за 2016 г., бе избрана за съветник в Европейския съвет за развитие на организацията (JCI European Development Council) за 2018 г. Това стана по време на Световния конгрес на JCI, който тази година се проведе от 6 до 10 ноември в Амстердам, Холандия. В Борда на съвета влизат председател, ковчежник и четирима съветници.

СОФИЙСКАТА СЕКЦИЯ НА МЕЖДУНАРОДНАТА МЛАДЕЖКА КАМАРА С УЧАСТИЕ В ПЪРВИ ПО РОДА СИ БИЗНЕС МУЛТИТУИНИНГ

От 04 до 11 ноември 2017 г. в Амстердам, Холандия се проведе Световният конгрес на Junior Chamber International (JCI), в който взеха участие 8 български делегата. Най-голямото събитие на младежката организация беше посетено от над 4200 участника от повече от 100 държави по цял свят, които се събраха заедно, за да дискутират и планират бъдещето на JCI.

Втори международен Импро фестивал с участието на импровизатори от Европа, САЩ и Южна Америка

От 25 до 30 септември 2017 година в София ще се проведе вторият международен Импро фестивал. Негови специални гости са импровизатори с впечатляваща актьорска биография от САЩ, Аржентина, Холандия, Полша и Дания.

ТОП ЛЕКТОРИ И МЕНИДЖЪРИ ОТ 7 ДЪРЖАВИ СПОДЕЛЯТ KNOW-HOW ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУНАРОДНАTA КОНФЕРЕНЦИЯ BUSINESS IN THE CITY: EXPLORE | SHARE | GROW

Девет топ лектори и мениджъри от 7 държави ще предадат своя опит на близо 200 млади предприемачи, мениджъри и специалисти от България и чужбина.

БЪЛГАРКА СЕ БОРИ ЗА МЯСТО В ТОП 10 НА НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ В СВЕТА

Българката Йорданка Глухчева е сред избраните за финалния етап на световния формат на Junior Chamber International (JCI) „Най-изявените млади личности на света за 2017“ (The Outstanding Young Persons in the World - TOYP).