Профил

Кемпински хотел Зографски София
Адрес:
бул.Джеймс Баучер 100
Телефони:
+3592 969 2222
Сайт:
http://www.kempinski-sofia.com
Разположен на хълм, на най-високото място в София, в близост до центъра на града и неговите забележителности, Кемпински хотел Зографски предлага удобство и спокойствие за престой от ненадминат лукс и желание да откриете още.

Новини от Профил

RSS виж всички

Октобърфест в Кемпински хотел Зографски!

Заповядайте на седмиците на Октобърфест в Интермецо лоби бар и усетете атмосферата на най-големия празник на бирата в света.

Неделен Брънч в Кемпински Хотел Зографски - вкусна храна, уютна атмосфера, прекрасно настроение!

Всяка неделя от 11.30 ч до 15.30 ч. Интермецо лоби бар в Кемпински Хотел Зографски се превръща в център на най-вкусния брънч в града!

Преференциални цени за абитуриентските балове през 2015 в Кемпински

Като предпочитано място за абитуриентски балове, Кемпински хотел Зографски София Ви кани да изживеете приказните моменти на незабравимата абитуриентска нощ в най-голямата бална зала в София!

Иновация в сватбите - сватбено меню със скъпоценни камъни в Кемпински Хотел Зографски

Вдъхновен от вековната сила на скъпоценните и полускъпоценните камъни, Кемпински хотел Зографски София внася нова нотка на тайнственост и символика към сватбения ден - нови сватбени менюта с имената на най-популярните камъни. Идеята е те да служат като защитни амулети, а посланието е ясно: да се засили радостта и енергията на бъдещото семейство.

Футболни емоции, бира и добро настроение в Кемпински

По време на Световното първенство Кемпински Хотел Зографски София кани всички феновете на футбола в Интермецо лоби бар, за да усетят атмосферата на истинския стадион.