Профил

All Channels Communication Group
Адрес:
бул. Сливница 188Б
Телефони:
+359 2 855 80 83
Сайт:
http://www.all-channels.com/
Вече 11 години All Channels Communication Group е сред лидерите на комуникационния пазар в България. Компанията ни предоставя пълен цикъл от комуникационни услуги на едни от най-големите международни и български марки, както и на неправителствени и правителствени институции. All Channels Communication Group има богата експертиза в областта на PR, дигиталните комуникации, офлайн и онлайн реклама, медия планиране и купуване, организиране на пресконференции, специални събития и кампании, управление на европейски проекти по информация и публичност.

Новини от Профил

RSS виж всички

Специалната предпремиера на Междузвездни войни и Philips събра редица фенове

Вечерта на 14 декември, Paradise Center бе белязана от овладяването на силата! Или иначе казано - предпремиерното излъчване на новата част от сагата Междузвездни войни: Последните джедаи, органзирана от Philips България.

Валентина Бешевишка поема категория „Козметика" в AVON за Централна Европа

От 1 ноември тази година Валентина Бешевишка пое ръководството над цялото портфолио от козметични продукти на Avon за Централна Европа в качеството си на Директор на категория Козметика.

Новата серия на Междузвездни войни няма лош герой

Малко преди премиерата на новата част на Междузвездни войни: Последните джедаи, нетърпението на милионите фенове по целия свят е по-голямо от всякога.

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Българската асоциация на рекламодателите представя отличените кампании от „BAAwards 2017“

За втора поредна година Българската асоциация на рекламодателите (БАР) представя най-добрите примери от конкурса „Наградите на БАР ” (BAAwards) в новото електронно издание: „BAAwards 2017 Know-How“. Наградените кампании могат да бъдат видяни на сайта на конкурса: baawards.com, където са качени под формата на он-лайн брошури.