Профил

Music Clinic Records
Адрес:
София, бул. „Княз Александър Дондуков“ N:
Телефони:
0899143537
Сайт:
http://musicclinicrecords.com
Лице за контакт:
Антони Рикев
Music Clinic Records не е просто поредният опит да се обединят едни от най-успелите имена в съвремената българска музика. Music Clinic Records е онова място, в което обичта към мелодията и качествения звук се обединяват. Всичко, което правим е музика!

История и цели:
През зимата на 2011 в София, България се поставят основите на независимия лейбъл Music Clinic Records. Идеята е простичка – независим лейбъл в българската музикална индустрия, който успява да обедини набор от талантливи артисти, споделящи обща любов към музиката. В Music Clinic Records нито един от звуците не наподобява останалите. Обединяващата ни цел е да разпространим качество и стил в музиката по целия свят. Всеки артист и всяка банда от лейбъла не просто създават песни, а са съпричастни към добрата идея , да се обедини стойностната музика в едно. Една от основните задачи е подпомагане на родната музика и българските артисти. За целта лейбъла ще подготвя периодични компилации с най-новата продукция на неговите изпълнители. Дейността на лейбъла обаче обхваща не само продуциране изапис на собствена, качествена и авторска съвременна българска музика. Услугите на Music Clinic Records включват още менажиране и логистика по време на концерти, организиране на корпоративни партита и други събития с участие от страна на музикантите от лейбъла. Затова и изпълнителите под шапката на Music Clinic Records работят интензивно върху продукцията си, за да стане възможно тя да бъде чута навсякъде!

Новини от Профил

RSS виж всички

метаforмоza с едноименен дебютен албум

метаforмоza – импровизаторите, които експериментират със звука и тишината – представят дебютния си албум с концерт на 11 май в столичния клуб Mixtape 5 B-side.

Шестото издание на A to JazZ Festival, ще ни срещне с някoи от величията на американската джаз сцена

Music Clinic Records в очакване на тридневното вълшебство на A to JazZ Festival и звукът на Funkallero || 02 ЮЛИ от 20: 00 часа || на сцената на най-джазовото събитие в София в Южен парк 2.

ПРЕМИЕРА НА ДЕБЮТЕН АЛБУМ ZAFAYAH - “ ONE IN SPIRIT ”

“ONE IN SPIRIT”е заглавието на дебютния солов албум на един от основателите и основни двигатели на българската реге сцена - ZAFAYAH.

SOUTHWICK, представят официалното видео на Мисля те.

Година след представянето на първият сингъл, бандата пуска официалното видео към МИСЛЯ ТЕ - вторият сингъл продуциран от Music Clinic Records. 


SOUTHWICK с клубен концерт в морския град Варна

На 19 юни след 22:00 часа успешната фънк банда от музикални лечители SOUTHWICK ще очакват своите почитатели в бар CUBO центарлен плаж Варна.