Профил

CENTIO Professional IT Security
Адрес:
ул. Пиротска 98, 1303 София, България
Телефони:
+359 899 103 126
+359 (2) 813 88 90
Факс:
+359 (2) 813 88 80
Сайт:
http://centio.bg
Лице за контакт:
Лили Петкова
Компанията е създадена през 1998 г. Преди повече от 14 години основната дейност в началото на съществуването й е цялостна ИТ поддръжка на компании от малкия и среден бизнес. Преориентацията към информационната сигурност, която е основно поле на дейност на компанията, започва няколко години по-късно, а от 2004 г. CENTIO става изключителен представител на ESET (NOD32) за България. От 2008 г. компанията добавя Qualys и SonicWall за свои партньори, а през 2009 г. към тях се присъединява на Cyberoam. CENTIO предлага цялостни решения за информационна сигурност.

Новини от Профил

RSS виж всички

Новият ESET Mobile Security идва с проактивна сисистема за защита от кражба

Приложението за защита на Android вече е напълно интегрирано с портала my.eset.com, където позволява следене на устройството в реално време и получаване на снимки от камерите на загубения смартфон

GoExplore.net: отбелязваме най-доброто от интернет

ESET стартира GoExplore.net, за да отпразнува цялата информация, достъпна в интернет. Сайтът е уеб портал за всички, които искат да изследват онлайн вселената, да качват интересно съдържание.

Heartbleed: Без паника. И моля, сменете паролите си в долните сайтове още сега!

Светът е ставал свидетел на много бъгове и подозрителна активност. Но не и на пробойна в такъв мащаб. Става въпрос за дупка в сигурността на Heartbrake, която позволява буквално източването на потребителски пароли, независимо от сложността им.