Профил

Style inspiratrice
Сайт:
http://www.styleinspiratrice.com
Създаден през юли 2012г. Style inspiratrice е блог, посветен на модата и на стила като начин на живот, на дизайна и на вдъхновението, въплътени в неочаквани форми и комбинации. Блогът е триезичен и съдържа авторски публикации на български, френски и английски езици. Историите в блога са представени през погледа на експерт от света на комуникациите и PR.

Новини от Профил

RSS виж всички

Лукс à la française: красиво обещание или истинска добавена стойност?

Защо е важно да бъдеш първи, различен и уникален, предметът ли е важен или неговото приложение и какви са 10-те заповеди на лукса – вижте в ексклузивната история на Styleinspiratrice.com.

Седмица в Милано - Капсулна колекция на дизайнера Славина Петрова и модния блог Style inspiratrice

За първи път в България блогър и дизайнер се асоциират, за да създадат съвместна мини капсулна колекция. Вдъхновението идва от Седмицата на модата в Милано...

Style inspiratrice публикува уникални кадри от Музея на модата в Париж

Модният блог споделя за своите читатели ексклузивни кадри от изложбата „50-те години – Модата във Франция през периода 1947-1957г.“

Новите гривни на Style inspiratrice и [ZorA*] Jewelry

Какво става когато се срещнат дизайнер и моден блогър? Ражда се проект! Авторката на уникални кожени бижута Зора Романска - [ZorA*] Jewelry създаде лимитирана серия гривни, вдъхновени от Style inspiratrice.

Le T de style: и победителят е...

Откриването на Le T de style събра в пространството на Иван Асен 22 дизайнери, блогъри и почитатели на модата и лайфстайла. Те научиха първи имената на победителите в конкурса и видяха дизайнерските модели.