Профил

Дизел Център София
Адрес:
ul. Paprat 37
Телефони:
0888767462
0878767462
Сайт:
http://sofia-diesel-center.com/remont-pompa/106-mezhdunaroden-tehnicheski-panair-plovdiv-sofiya-dizel-tzentar
Лице за контакт:
Cvetan Jordanov
Тази година на световното техническо изложение “Международен технически панаир” София Дизел Център с гордост ще представи производството и продукцията си в сверата на дизел автърмаркета за Източна Европа.
В деня на откриването на панаира в Пловдив, София Дизел Център отбелязва десет години от основавенето си и кани всички свои настоящи и бъдещи партньори да посетят щанда на фирмата.
Високо квалифицираните ни специалисти ще Ви посрещнат с много информация за дизеловите помпи и дюзи и подходящи за Вас и бизнеса Ви бизнес планове.
Очакваме ви!

Новини от Профил

RSS виж всички

“Международен технически панаир Пловдив” - София Дизел Център ще е там, а ти?

Ако сте собственик на авторемонтно предприятие, автосервиз или транспортна фирма, ако желаете да разширите бизнеса си, то присъствието ви на щанда на София Дизел Център в “Международния технически панаир Пловдив” е задължително.

София Дизел Център– изложител на “Международен технически панаир Пловдив”

София Дизел Център– изложител на “Международен технически панаир Пловдив” София Дизел Център има честта да покани всички свои настоящи и бъдещи партньори на щанда си на ежегодния “Международен технически панаир Пловдив”.

София Дизел Център със щанд на ежегодния “Междунаоден технически панаир” гр.Пловдив

Тази година на световното техническо изложение “Международен технически панаир” София Дизел Център с гордост ще представи производството и продукцията си в сферата на дизел автърмаркета за Източна Европа.