Профил

Ardency Consulting
Адрес:
53-55 Eduard I. Totleben Blvd. 1606 Sofia, Bulgaria
Телефони:
+359 2 805 71 58
Сайт:
http://ardencyconsulting.com
Лице за контакт:
Ивайло Борисов
Ardency Consulting е консултантска компания за пълно обслужване в областта на маркетинг и PR комуникациите, която предлага на публични и бизнес организации развитие и реализиране на комуникационни стратегии.

Ardency Consulting е водеща българска PR агенция, която предоставя връзки с медии, корпоративни комуникации и маркетинг консултиране на международни и местни лидери като SAP, Hewlett-Packard, Oracle, Continental, Bulgarian Stock Exchange, Atos, Quintiles, Holcim и много други бизнес организации от широк кръг индустрии.

Ardency Consulting е носител на IPRA 2012 Golden World Awards в категория технологии и финалист в категория корпоративни комуникации.

Новини от Профил

RSS виж всички

Модернизират горските служби в Столична община

Общинско предприятие "Управление на общински земи и гори" въвежда модерна технология за управление в реално време на своите проекти и дейност.

Български уебсайт е сред най-добрите пет в Европа

Гала церемонията по връчването на .eu Уеб Наградите 2017 г., организирана от EURid, се проведе на 21 ноември в Театър Водевил в Брюксел, Белгия и отличи петте най-забележителни .eu или .ею уебсайта.

България ускорява дигитализацията на кадастрална си система

Международни специалисти отбелязаха Световен ГИС Ден в България и обсъдиха стъпките към синхронизира

Невижданите карти на България

Изложба представя уникални карти от преди разпада на Османската империя и разказва за развитието на българската картография след Освобождението

Български компании се обединяват за развитие на ГИС технологиите в страната ни

31 октомври 2017 г. – Водещи български технологични компании се обединяват за да създадат първата ГИС асоциация в България. В навечерието на Световния ГИС Ден 2017, технологичните лидери Давид Холдинг, Датекс, Каниско, Колма, Мапекс и ТехноЛогика учредиха Български ГИС Алианс – неправителствена организация, която ще работи за развитието и приложението на най-модерните географски информационни технологии в България.