Новини

RSS

РЕМОНТ ПОМПА ДЮЗА BOSCH

Помпа Дюза ремонт и рециклиране в София Дизел Център. В дизел сервиза помпа дюзите трябва да се донесат демонтирани от превозното средство, след което се почистват през ултразвукова вана и се проверяват през стенд за проверка на помпа дюза.

Министър Вълчев откри в Пловдивския университет конференция за ресурсните учители

Мащабният форум бе посветен на необходимостта от ресурсни учители в процеса на приобщаващо образование. Бяха дискутирани проблеми, свързани с подготовката, квалификацията, професионалното и кариерното развитие на ресурсните учители.

С над 60% се е увеличило търсенето на жилищни кредити през първите два месеца на 2018 г., отчитат експертите на Пощенска банка

Експертите на Пощенска банка отчитат продължаваща тенденция за ръст в жилищното кредитиране през първите два месеца на годината след динамичната 2017 г.

КОДИРАНЕ НА ДЮЗИ

Кодиране на дюзи на стендове Дизелланд от София Дизел Център.Стендовете CR- JET 4Е и CR- JET 4М са предназначени за тестване и кодиране на Common Rail инжектори.

Топ гримьорът Джулия Ангелова обучава млади таланти

Камелия ще е ексклузивен гост на грим семинара

Huawei представя на българския пазар новия модел P20 lite с FullView дисплей 2.0

Huawei представи новия модел HUAWEI P20 lite, който съчетава дизайн от най-висок клас с изключителна производителност и модерни екстри.

Лидия Ганева и "Мики Маус" възпяха "Очите на мама"

Дни след радиопремиерата, Лидия Ганева и децата от Вокална група "Мики Маус" представиха официално общата си песен.

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг