Новини от 3CON

RSS

The Blueprint връчи две награди за Employer Branding Network в конкурса на b2bmedia

Андрю Морис – основателят на инвестиционната компания The Blueprint, беше част от журито на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателска марка.

Трима от членовете на BNI сред призьорите в Първите годишни награди за Employer Branding

BNI България е сред основните партньори на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.

Новата книга на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ – НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ

На 1 февруари 2018 г. от 18.30 ч. в книжарница Ciela, Mall Rousse, бул. Липник 131, гр. Русе, ще се проведе представяне на книгата „НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ. 7 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА, КОИТО ИСКАМ“ от д-р Ани Димитрова.

БЛАГОТВОРИТЕЛНИТЕ КАУЗИ НА NATURA BISSE BARCELONA ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Последното събитие, в което инициативата на Natura Bisse взе участие, беше представянето на най-новата колекция от картини на Ким Маккарти в галерията "Морган Лемън", Ню Йорк.

Годишните наградите за Employer Branding ще се проведат за първа година

Официалната церемония по награждаването ще е на 19 януари 2018 година. Отличията ще бъдат връчени в присъствието на професионалисти, официални гости, медии и жури.

Jazz Boudoir с Вера Шандел

В Jazz Boudoir изпълнителите предлагат на гостите на заведението френска музика, танци и Монро стил.

Първи Master Class на Natura Bisse в България

Първият Master Class в България се проведе в специално декориран за целта апартамент в резиденция „Анастасия“ в гр. София. Беше представен най-новият и ексклузивен продукт от диамантeната серия Natura Bisse Barcelona – DIAMOND INSTANT GLOW.

3CON

3CON

Адрес:
София, ул."Горски пътник" 40
Телефони:
0885373914, 0884217903