Премиера на книга и демонстрации за приготвяне на натурална козметика

Дата: 08 Декември 2017г.

„Натурална козметика, приготвена у дома“ е новото заглавие на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ

На 14 декември от 18.30 ч. в книжарница Ciela Books & Music на бул. „Витоша“ 60 в София ще бъде представена най-новата книга на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ -– „Натурална козметика, приготвена у дома“ от американската авторка Ани Строул. Решения на проблеми, свързани с красотата и здравите кожа и коса в 150 лесни рецепти, направени от изцяло натурални съставки.

За всеки от нас забързаното ежедневие, липсата на почивка и целодневното замърсяване на кожата са неблагоприятни за здравето и красотата. Знаем, че кожата се чувства пълноценно, когато е обгрижвана с естествени съставки – това е и посланието на Ани Строул: „Ден след ден кожата ми се възстановяваше и в крайна сметка се върна към състоянието на хомеостаза“.

Ани Строул е гримьор и блогър на Lovelyish.com. След дългогодишна употреба на некачествени продукти тя започва да прави проучванията, свързани с употребата на натурални козметични продукти, както и т.нар. „направи си сам“ (Do it yourself). Експериментира с различни храни, билки и масла и създава множество рецепти за здравословни и натурални продукти, лесни за приготвяне в домашни условия. В книгата Ани Строул представя и предпочитаните от нея онлайн платформи, откъдето могат да се набавят съставки за рецептите.

По време на официалната премиера на книгата „Натурална козметика, приготвена у дома“ ще бъдат демонстрирани някои от по-интересните рецепти на Ани Строул.

„Това е книга за естествената, натурална козметика, която лесно бихме могли да приготвим у дома. Става дума за неща, за които съм сигурна, че много хора биха тествали и приготвяли сами, например мокрите кърпички – често тези, които купуваме в магазина, причиняват кожни проблеми, както и на други места, на които се ползват. Предполагам, че при голяма част от хората, както и при мен, те не са средство за почистване, защото са довели до проблеми. Да си направим мокри кърпички у дома лесно и ефективно е добра идея. Книгата съдържа информация също за домашно направени кремове, слънцезащитни балсами и други продукти“ разказва Борислава Люцканова, основател на издателството.

Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ е специализирано в публикуване на книги със здравна тематика. Мисията на екипа е да публикува само проверени концепции за здравословен начин на живот. Сред заглавията са книги, с помощта на които читателите могат да приготвят здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които помагат да бъдат решени специфични проблеми и неразположения по естествен път. Книги, които вдъхновяват за дълготрайни промени към по-добър живот в лесни стъпки. Заглавията преминават през редакторска селекция, специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.

Събитието във Facebook - https://www.facebook.com/events/2002203533392340/

***

За допълнителна информация:
Надежда Ванева - моб. +359 885 373914,
nadia@3con.eu
3CON Agency - ПР и комуникации

Още новини

RSS виж всички

Очила за четене в подкрепа на четенето

Нов български университет осъществи проект, финансиран от Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството, за да насърчи четенето на произведения на български литературни класици.

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЧУДЕСА НА СВЕТА

Тази книга ще ви отведе на пътешествие до някои от най-изумителните и специални кътчета на земята.

Новата книга на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ – НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ

На 1 февруари 2018 г. от 18.30 ч. в книжарница Ciela, Mall Rousse, бул. Липник 131, гр. Русе, ще се проведе представяне на книгата „НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ. 7 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА, КОИТО ИСКАМ“ от д-р Ани Димитрова.

Енджи Касабие се срещна с българо-сирийската авторка Даян Шаер

Романът „Има ли места в Рая?“ остана завинаги в сърцето на известната диетоложка

Даян Шаер - Има ли места в Рая?

Популярната диетоложка Енджи Касабие показа в социалните мрежи книгата на Даян Шаер писателка от българо-сирийски произход.

3CON

3CON

Адрес:
София, ул."Горски пътник" 40
Телефони:
0885373914, 0884217903