MULTIVAC представя решения за маркиране и инспекция за всички хранително-вкусови промишлености

Дата: 04 Декември 2017г.

Енгер, Германия, 30 ноември 2017 г. – На изложението Anuga FoodTec 2018, MULTIVAC Marking & Inspection ще представи своето богато портфолио от маркиращи и инспектиращи системи за интеграция в линии подходящи за всички хранително-вкусови отрасли. Един от най-новите продукти, който ще се презентира на изложението е новото поколение директни принтери за печат върху фолио.
Принтер за директен печат DP 230, който е разработен за ползване при термоформовъчни опаковъчни машини, се състои от принтер и задвижващ модул с x–ос и y–ос, което улеснява движението на принтера в две направления и печата надлъжно и напречно на опаковъчното фолио. Системата е специално създадена за точно определен модел машина и затова се разглежда като едно цяло с термоформъра по отношение на дизайна и управлението. Тя
е монтирана по начин пестящ място точно над лепящата станция. Изцяло перфорирания корпус от благородна стомана гарантира максимална сигурност и лесно почистване на принтера, а новата технология за сервозадвижване позволява максимална точност и скорост на печата. DP 230 ще бъде показан на изложението като част от автоматична опаковъчна линия за производство на заоблени опаковки.
Допълнителен акцент на изложението е представянето на цялостно портфолио от етикетиращи машини с конвейер. Чрез L 310 специалистът в маркирането ще демонстрира модел с модулен дизайн за по-големи партиди и по-сложни изисквания за  етикетиране, отпечатване и проверка за широка гама от опаковки като тарелки, кутийки, кашони и термоформовани опаковки. На търговското изложение модел от тази серия ще бъде интегриран в линия за тарелки T 800 за етикетиране тип D. В този процес етикетът е прикрепен към горната страна, от двете страни и най-накрая върху долната страна на скин - опаковката. Особено за етикетиране на нарязани продукти, L 330 ще бъде
показан като част от напълно интегрирана линия на нарязване. L 330 е разработен с клас на защита IP 69K и отговаря на най-високите хигиенни изисквания в хранително-вкусовата промишленост.
Опаковките се транспортират отстрани от зъбчати ремъци, така че те лесно да бъдат достъпни за визуална проверка.
В областта на инспекционните решения на изложението ще бъдат представени рентгеновата инспекционна система BASELINE I 100, контролна везна I 211, както и система за визуална инспекция I 410. 
Икономичният модел на входно ниво, I 100, надеждно открива чужди тела от метал, стъкло, кост, камък, керамика и дебела пластмаса, и може да се използва и за проверка на степента на пълнота или
запълване на опаковките, както и за проверка на целостта на продуктите.
Контролна везна I 211 разполага с интегриран метал-детектор и прави възможна прецизната проверка на теглото и надеждното разпознаване на чужди тела от метал. Използваната бобина на детектора работи с мулти-едновременна честота и по този начин предлага повишена чувствителност, както и подобрена компенсация на продукта.
Областите на приложение на I 410 обхващат от проверка за пълнота на опаковките, през проверка на наличност и позицията на етикетите до проверката на печата - и това включва разпознаване на шаблони и знаци, проверка на изображения и проверка на четливостта и кодовете. Благодарение на линейния скенер с висока разделителна способност и мощната обработка на изображенията за сканиране отгоре и отдолу, той извършва надеждна проверка на качеството на опаковката и етикетирането.

Още новини

RSS виж всички

The Blueprint връчи две награди за Employer Branding Network в конкурса на b2bmedia

Андрю Морис – основателят на инвестиционната компания The Blueprint, беше част от журито на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателска марка.

Трима от членовете на BNI сред призьорите в Първите годишни награди за Employer Branding

BNI България е сред основните партньори на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.

MULTIVAC на Anuga FoodTec 2018 в зала 9.1, щанд A020

Икономично производство на опаковки със заоблен контур дори и в малки партиди Волфертшвенден, Германия, 16 януари 2018 г. – Благодарение на употребата на иновативен инструмент за рязане по контура, вече е много икономично да се произвеждат опаковки със заоблен контур в малки партиди на термоформовъчна машина.

лидл българия отличена като най-добър работодател НА ГОДИНАТА

Компанията получи втора награда на годишните награди Employer Branding Awards на b2b Media

Кои са призьорите от първите Годишни награди за Employer Branding?

13 компании грабнаха отличията Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд.

Мултивак България ЕООД

Мултивак България ЕООД

Адрес:
ул.Околовръстен път 251, Младост 4, 1715 София
Телефони:
+35929885500; +35929885588