MULTIVAC придобива подразделението за производство на слайсери на VC999

Дата: 30 Ноември 2017г.

Подразделението за производство на слайсери на VC999 е сравнително нова бизнес единица, основана само преди пет години като част от VC999 - компания работотеща успешно вече дълги години в сектора на опаковъчните машини.
Подразделението за слайсери произвежда най-съвременните нарязващи решения за промишлени цели, които отговарят на най-високите хигиенни изисквания и имат модулен дизайн. По стратегически причини VC999 реши да се откаже от тази бизнес единица.
След приключването на сделката по придобиване, MULTIVAC ще продължи да използва настоящия производствен обект на VC999 в Бухенау ( Даутфетал) като развоен център за производство на прототипи.
Масовото производство на слайсери ще се осъществява в централата на MULTIVAC във Волфертшвенден. В момента се планират екстензивни инвестиции в изключително модерен производствен обект и това ще включва най- съвременните съоръжения за приложни технологии. Още от началото на декември на клиентите на MULTIVAC ще се предлага възможността за извършване на тестове на цялостни линии за нарязване в централата на MULTIVAC във Волфертшвенден, Германия.
Линии за нарязване във всички производствени обеми Придобиването в сектора на слайсерите е важна стъпка за MULTIVAC. Това означава, че MULTIVAC вече е в състояние да предложи на своите клиенти цялостни линии за рязане и опаковане във всички производствени обеми. За да завърши обхвата в сектора на нарязването, неотдавна MULTIVAC сключи допълнително стратегическо споразумение с друг индустриален партньор. От скоро портфолиото на BIZERBA за обработване на по-малки партиди е част от офертите на Групата MULTIVAC в световен мащаб и тази гама от слайсери перфектно допълва портфолиото от опаковъчни машини на Групата за производство на малки и средни партиди. За да отговори на изискванията на сектора за обработка на големи обеми продукция, в бъдеще MULTIVAC ще пусне на пазара продуктите FORMAX от PROVISUR в избрани региони.
Обслужване на клиенти и поддръжка в световен мащаб Стъпката в навлизане в сектора на слайсерите не е нова територия за MULTIVAC, тъй като MULTIVAC има дългогодишен опит в продажбите и сервиза на подобни продукти. Това ще позволи на Групата да гарантира, че ще бъде осигурен достатъчен капацитет за продажби и услуги, както и цялостно снабдяване с резервни части за гамата от слайсери на всички пазари. Това важи и за всички продукти на партньорите на MULTIVAC.
Решения за нарязване с максимална ефективност С навлизането си в бизнеса за нарязване MULTIVAC изпълнява същественото интеграция условие на за оптимизиране нарязващите машини на в степента на автоматизирани опаковъчни линии, с цел не само да се намали рамата на автоматичните линии за нарязване, но и да се увеличи производителността на тези решения. В бъдеще всички продукти на MULTIVAC, включително слайсери и оборудване за зареждане, ще бъдат управлявани чрез единна платформа за управление. Първите решения за ефективно свързване на машините за нарязване и термоформоващите опаковъчни машини бяха представени от MULTIVAC още по време на изложението IFFA през 2015.

Още новини

RSS виж всички

The Blueprint връчи две награди за Employer Branding Network в конкурса на b2bmedia

Андрю Морис – основателят на инвестиционната компания The Blueprint, беше част от журито на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателска марка.

Трима от членовете на BNI сред призьорите в Първите годишни награди за Employer Branding

BNI България е сред основните партньори на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.

MULTIVAC на Anuga FoodTec 2018 в зала 9.1, щанд A020

Икономично производство на опаковки със заоблен контур дори и в малки партиди Волфертшвенден, Германия, 16 януари 2018 г. – Благодарение на употребата на иновативен инструмент за рязане по контура, вече е много икономично да се произвеждат опаковки със заоблен контур в малки партиди на термоформовъчна машина.

лидл българия отличена като най-добър работодател НА ГОДИНАТА

Компанията получи втора награда на годишните награди Employer Branding Awards на b2b Media

Кои са призьорите от първите Годишни награди за Employer Branding?

13 компании грабнаха отличията Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд.

Мултивак България ЕООД

Мултивак България ЕООД

Адрес:
ул.Околовръстен път 251, Младост 4, 1715 София
Телефони:
+35929885500; +35929885588