Новини за Бизнес

RSS

Endava обяви сливането си Velocity Partners

С 4600 IT специалисти и нови шест центъра за разработка на софтуер компанията прави заявка за топ играч в сектора на глобално ниво

Председателят на Българската газова асоциация разговаря с Цветан Симеонов по повод на предложенията, внесени в КЕВР

БТПП потвърди подкрепата си относно тях и ще продължи да настоява за въвеждането им в практиката

The Smarts и Параграф 42 ще работят с ИКЕА

Започва парнтьорство между IKEA, The Smarts и Paragraph 42. Двете агенции поемат комуникационното обслужване на този голям клиент. 2018 година ще е изпълнена с много предизвикателства и интересни проекти за тези компании

WIZZ AIR С НОВА БАЗА ВЪВ ВИЕНА И НОВ МАРШРУТ ВАРНА-ВИЕНА

Wizz Air днес обяви нова база в Австрия и нов вълнуващ маршрут от Варна до популярната европейска туристическа дестинация Виена.

Turkish Airlines с промоционални полети от София и Варна до Истанбул

Turkish Airlines с промоционални полети от София и Варна до Истанбул. Двупосочните билети са на ексклузивна цена, стартираща от 99 евро, и включват всички такси.

Годишните наградите за Employer Branding ще се проведат за първа година

Официалната церемония по награждаването ще е на 19 януари 2018 година. Отличията ще бъдат връчени в присъствието на професионалисти, официални гости, медии и жури.

Безработицата у нас е една от най-ниските на Балканите

Броят на безработните у нас е спаднал с над 45% за последните 13 години - от 449,1 хил.души до 247,2 хил. души за периода 2003-2016г., показва анализ на Българската търговско-промишлената палата (БТПП).

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг