БИОборд: билбордът също може да бъдат зелен

Дата: 30 Май 2014г.

Високите административни разходи на фона на сравнително по-малкия пазар в нишовата област на външната зелена реклама в България беше основна причина някои чуждестранни агенции да затворят своите офиси в страната. Такъв е примерът с нашумялата в последните години - зелени графити.

В отговор на това и за да удовлетвори постоянното търсене на иновативни решения в рекламния бранш, беше създаден БИОборд - нов канал за нестандартна реклама в България, създаден да се отличава от стандарните рекламни формати и да прави впечатление. Екипът на агенцията е с богат опит в сфертата на нетрадиционните решения за реклама на открито и закрито. "БИОборди се наричат всички природосъобразни и нестандартни формати за рекламна комуникация, които вече сте виждали.  Примери за това са биоборди от естествени мъхове или трева, флорални биоборди, биоборди на паважа чрез почистване, снежни и ледени биоборди." - твърдят от иновативната компания, наричайки БИОборд иновативния формат на реклама.

 

 

"Don't be boring! Be remarkable and green!" - в този дух звучи девизът на компанията, а "Билбордите също могат да бъдат зелени" е посланието, което отправят от фирмата към тези компании, които са на път да изберат най-подходящия канал за комуникация на своя продукт или услуга. Контактите на БИОборд можете да намерите на едноименния им сайт, който се очаква да бъде пуснат на английски, италиански и румънски в скоро време.

Още новини

RSS виж всички

VIVACOM ще предава на живо премиерата на най-очакваните Samsung Galaxy модели

VIVACOM ще даде възможност на всички фенове на Samsung Galaxy и технологични маниаци да проследят на живо премиерата на най-очакваните модели на бранда тази година.

Теленор провежда обучение на деца за безопасен интернет

3 второкласници от столичното 10-о СУ „Теодор Траянов“ се включиха в урок по онлайн безопасност

Българинът е щедър и предприемчив, показва анкетата “Какво бихте направили с един лев?“

Българинът е щедър и предприемчив, ако се съди по отговорите в анкетата „Какво бихте направили с един лев“. Тя бе организирана от VIVACOM в рамките на една седмица в две от най-популярните платформи за масови допитвания – Google Forms и Survey Monkey.

Стилният Xperia XA2 на Sony – за перфектни спомени и селфита

За качествените снимки светлината сякаш никога не е достатъчна, но това не представлява проблем за новия Xperia ХA2 на Sony.

Смартфони, смарт часовник и още технологични награди в новата игра на VIVACOM и Samsung

Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy J3 2017, часовник Samsung Gear S3, пет колонки Samsung Level Box Slim и десет блутуут слушалки BT MG920 могат да спечелят посетителите на магазините на VIVACOM през февруари.

BIOboard

BIOboard

Адрес:
София
Телефони:
+359 879 66 18 66, 0 700 11 501