HeleCloud сред най-добрите облачни компании в света

Дата: 21 Декември 2017г.

София, 20.12.2017: HeleCloud е сред финалистите в тазгодишното издание на Cloud Awards Program в категориите „Най-добра облачна инфраструктура“ и „Най-обещаваща стартъп компания“. Тя е и единствената европейска компания, бореща се за отличие в двете категории. В Cloud Awards Program се включиха над 300 компании от Северна и Южна Америка, Австралия, Европа и Близкия Изток, като само 118 от тях ще се състезават за отличие в 18 категории.
„Да бъдем сред финалистите в Cloud Awards Program е голямо признание за усилената работа на целия екип на HeleCloud, неговата отдаденост, високи постижения и иновации през последната година,“ каза Добромир Тодоров, Главен изпълнителен директор, HeleCloud.
Cloud Awards e международна програма, която отличава постиженията и иновациите на клауд лидерите, иноваторите и организациите, преминаващи към облачните технологии. Финалистите в състезанието се оценяват от международно признато експертно жури.
HeleCloud е бързо развиващ се технологичен консултант и доставчик на облачни услуги и инженеринг в платформата на Amazon Web Services. За малко повече от година компанията е изградила високоефективна комбинация от методологии, системи за работа, знания, умения и стратегически партньорства за ефективно внедряване на облачните технологии и постигането на най-високи стандарти. HeleCloud бе отличена за „Пробив в търговията и инвестициите – навлизане в нов пазар в България и Великобритания“ от Британско-българската бизнес асоциация и за най-иновативен стартъп в тазгодишното издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация на софтуерните компании.

За HeleCloud
HeleCloud е технологичен консултант в платформата на Амазон Уеб Сървисис (AWS), създадена през 2016 г., с офиси в Мейдънхед, Обединено Кралство и София, България. Екипът от професионалисти с дългогодишен опит подкрепя организациите в изграждането на облачна им визия за развитие и в реализацията на облачните им стратегии чрез водещата си Cloud Roadmap методология. Предлагайки управление на облачни услуги, HeleCloud дава възможност на клиентите си да увеличат ползите си от облачните услуги и да се съсредоточат върху тяхната основна бизнес дейност и потребители.
Повече за HeleCloud™ ще намерите на http://www.helecloud.com/

Още новини

RSS виж всички

Стъпка назад към истината, крачка напред към промяната Web Report: конкурс за чиста журналистика

Изразът “фалшиви новини” се превърна във фраза на годината за 2017 според проучване на Collins Dictionary. Броят търсения в интернет на това словосъчетание е нарастнал с 365%. Според доклада за 2017 г. на “Репортери без граници” България все още е на едни от последните места по свобода на словото и независима журналистика.

Хостинг компанията ICN.Bg отбеляза сериозни постижения в сферата на сигурността през изминалата година

Нови системи за оптимизация и защита, сертификат за информационна сигурност ISO 27001:2013 и награда за бизнес проект на годината са само малка част от постиженията на компанията през изминалата година

BatteryCenter подарява 17% oтстъпка като подарък за края на 2017-та година

BatteryCenter.bg подарява 17% отстъпка за топ най-търсените категории и стоки за Коледните празници

Най-популярните заявки от България към търсачката на Google за 2017 година

„Григор Димитров“, „Парламентарни избори“ и „50 нюанса по-тъмно“ оглавяват класациите за най-чести търсения на 2017 г.

Second Hand дрехите не са това, което бяха

Уикендът с рекордни намаления завладя и един от най-големите онлайн сайтове за търговия в България - remixshop.com.

Intelday Solutions

Intelday Solutions

Адрес:
ул. "Цар Симеон" 57
Телефони:
Tel.: (02) 981 4625