Нова онлайн платформа стартира в България

Дата: 28 Декември 2011г.

Платформа за продажба на билети и заплащане на такси за участие във всякакъв вид събития, стартира за първи път в България. През първите дни на 2012 официално ще стартира www.sabitie.bg. Потребителите ще имат бърз и лесен достъп до конференции, семинари, концерти, курсове и много други.

Събитие.БГ има за цел да предложи решение за автоматизация на продажбите и администрацията, което да бъде в удобство за организаторите на събития. Проектът позволява ползването на различни разплащателни системи, автоматичен списък на гостите и редица други екстри, които всеки организатор може да управлява сам.

„Ще предложим едно много удобно и практично решение за организаторите на събития, ползите, от което са много - най-вече в спестяване на време и усилия в административното обслужване. Това дава възможност организаторите да се фокусират върху основното – самото събитие, а не съпътстващите дейности”, обяснява Иво Апостолов, който стои зад проекта Събитие БГ. „Нашата платформа се доближава максимално до white label решенията, но същевременно остава лесна и удобна за ползване”, допълва той.

Създателите на www.sabitie.bg стоят зад редица успешни онлайн проекти, като сред тях са Tuning.bg (продаден на НЕГ), СЛОН.БГ (продаден на Офертомат), CarShop и други.

Още новини

RSS виж всички

Емил Конрад разкри тайните на успешния инфлуенсър маркетинг

Първото събитие Influencer Talks THE BRANDS EDITION ни запозна отблизо с възможностите на инфлуенсър маркетинга

Победителите в конкурса „ИТ проект на 2017 г.“ ще бъдат обявени на 21 февруари в Гранд Хотел София

Церемонията по награждаване на победителите за 2017 г. в традиционния конкурс „ИТ проект на годината”, организиран от ICT Media с подкрепата на Банка ДСК, ще се състои на 21 февруари 2018 г., сряда, от 19.00 ч. в Гранд Хотел София, зала София.

ICN.Bg предоставя безплатен хостинг за над 1500 деца в проекта DigitalKidZ®: Училище с “отворен код”®

Хостинг компанията е един от основните партньори на проекта, който помага на учениците да развият своята медийна и дигитална грамотност

Работилници за безопасен интернет обучиха над 200 деца и родители

VIVACOM подкрепи детските работилници за безопасен интернет на CoderDojo България и Дигитална национална коалиция, които се проведоха този уикенд.

eBay предвижда бум от нови онлайн търговци от България в началото на 2018

Януари и февруари са месеците с най-много новорегистрирани бизнеси от България